www.pasiekaambrozja.pl/forum/index.php


FORUM PSZCZELARSKIE PASIEKI "AMBROZJA" WITA MIŁOŚNIKÓW

Miód Pasieka Ule Matki - Pszczelarstwo to Nasza pasja.
Dzisiaj jest 25 listopada 2017, 04:34 - sob
Pasieka Ambrozja Pasieka Ambrozja

Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 11 ] 
Autor Wiadomość
Post: 30 listopada 2015, 18:27 - pn 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 23 sierpnia 2009, 11:20 - ndz
Posty: 437
Lokalizacja: Leszno
Ule na jakich gospodaruję: Wlkp/półnadstawka hoffmanowska
http://217.160.252.215/ule.html

Niestety wymagany jest flash player zainstalowany na komputerze i z komórek często nie działa.
Jestem ciekawy czy to wogóle jest coś warte czy lepiej dać sobie spokój...

_________________
http://www.windowbee.com


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 30 listopada 2015, 19:09 - pn 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 24 października 2009, 16:52 - sob
Posty: 2564
Lokalizacja: Szczecin okolice
Ule na jakich gospodaruję: Wlkp
lasius, świetna sprawa, ale chyba lepszy widok byłby gdyby kamerę ustawić bliżej na środek kłębu :)
To takie moje spostrzeżenie

_________________
www.pszczolyimiod.pl


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 30 listopada 2015, 19:17 - pn 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 02 kwietnia 2008, 21:09 - śr
Posty: 2008
Lokalizacja: Rzepiennik Biskupi
Ule na jakich gospodaruję: wz - wlkp
lasius, :okok: :okok:
Działa :D A tam pośrodku to może mateczka ?

_________________
W wolnej chwili-Pasieka Bajorek
Dążyć do ideału nie znaczy nim być ;) .
Jestem Polakiem i jestem z tego dumny .


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 30 listopada 2015, 19:18 - pn 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 23 sierpnia 2009, 11:20 - ndz
Posty: 437
Lokalizacja: Leszno
Ule na jakich gospodaruję: Wlkp/półnadstawka hoffmanowska
Ale czy wogole cos widac? Chyba troche przeplacilem. A ten obraz ma kosztowac 90zl/moesiac wiec zastanawiam sie czy takie cos wrzucac...
Za chwile zrobie widok na srodek jakos tylko swiatlo musze skombinowac...

_________________
http://www.windowbee.com


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 30 listopada 2015, 19:37 - pn 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 02 kwietnia 2008, 21:09 - śr
Posty: 2008
Lokalizacja: Rzepiennik Biskupi
Ule na jakich gospodaruję: wz - wlkp
Widać ,widać na środku gdzie ostrość najlepsza widać języczki i nogi wyraźnie .
Według mnie jeden kolega z darmowymi minutami i wtedy ustawiać na tel..
Obraz o wiele lepszy jak na niemieckiej stronie ,.
W tym momencie jakość bardzo dobra .

_________________
W wolnej chwili-Pasieka Bajorek
Dążyć do ideału nie znaczy nim być ;) .
Jestem Polakiem i jestem z tego dumny .


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 30 listopada 2015, 21:05 - pn 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 23 sierpnia 2009, 11:20 - ndz
Posty: 437
Lokalizacja: Leszno
Ule na jakich gospodaruję: Wlkp/półnadstawka hoffmanowska
Ten link co podałem może nie działać dlatego można użyć ten:
http://84.10.176.7

użytkownik: gosc
a hasła nie ma nic sie nie wpisuje

_________________
http://www.windowbee.com


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 30 listopada 2015, 21:37 - pn 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 02 kwietnia 2008, 21:09 - śr
Posty: 2008
Lokalizacja: Rzepiennik Biskupi
Ule na jakich gospodaruję: wz - wlkp
Po zainstalowaniu dodatku widzę tylko z boku w podglądzie jak ustawić na duży ekran ?

_________________
W wolnej chwili-Pasieka Bajorek
Dążyć do ideału nie znaczy nim być ;) .
Jestem Polakiem i jestem z tego dumny .


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 30 listopada 2015, 22:36 - pn 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 23 sierpnia 2009, 11:20 - ndz
Posty: 437
Lokalizacja: Leszno
Ule na jakich gospodaruję: Wlkp/półnadstawka hoffmanowska
Powinna byc mozliwosc na dolnym pasku jest okno do skalowania niebieski kwadrat ze strzalka

_________________
http://www.windowbee.com


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 30 listopada 2015, 23:35 - pn 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 23 sierpnia 2009, 11:20 - ndz
Posty: 437
Lokalizacja: Leszno
Ule na jakich gospodaruję: Wlkp/półnadstawka hoffmanowska
Po 23 swiatlo gasnie ale jutro diode ir uruchomie i w nocy tez bedzie widac

_________________
http://www.windowbee.com


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 01 grudnia 2015, 12:49 - wt 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 02 kwietnia 2008, 21:09 - śr
Posty: 2008
Lokalizacja: Rzepiennik Biskupi
Ule na jakich gospodaruję: wz - wlkp
Opisz jakie wtyczki trzeba ,może ktoś oblatany w systemach podrzuci co trzeba zainstalować w jakim systemie .
na Linuksie mi nie odtwarza w głównym ekranie tylko podgląd po lewej ,jak dałem prawym na ekranie odtwarzacza i otwórz w vlc to poszło ale zoomy nie działają

_________________
W wolnej chwili-Pasieka Bajorek
Dążyć do ideału nie znaczy nim być ;) .
Jestem Polakiem i jestem z tego dumny .


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 01 grudnia 2015, 13:11 - wt 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 23 sierpnia 2009, 11:20 - ndz
Posty: 437
Lokalizacja: Leszno
Ule na jakich gospodaruję: Wlkp/półnadstawka hoffmanowska
Nie mam pojęcia , szczerze ... Jestem zielony w tym narazie. to co udalo mi sie zrobic to skonfigurowac adresy ip urzadzen w domu i przekierowac porty ustawic uprawnienia dostepu i zabezpieczyc haslami dostep do kamery z internetu.
Jakosc obrazu jaka widzicie w porownaniu do tej jaka widze w sieci lokalnej w domu jest tragiczna, musze limit upload podniesc w upc. Jeśli sie okaze ze to dziala zadowalajaco a nie jak teraz to wykupie usluge serwera streamingu ip i zaladuje na strone link do nich. Powinno wtedy byc wszystko odtwarzalne z kazdego urzadzenia a nie tylko tych co maja wtyczki quickplayera.

_________________
http://www.windowbee.com


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 11 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Przejdź do:  
 cron
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

www.pasiekaambrozja.pl/forum/index.php



    Matki pszczele Pasieka Zarodowa Aga    Słoje 900   baner na stron

       baner czasopisma Pasieka

Pasieka Pod Lipą w Dzietrznikach   Pasieka Bartolino   Pasieka Pogodny Piątek   FERENC FRANCISZEK KNIEJA

Hurtownia pszczelarska   Producent sprzętu pszczelarskiego   Miód z własnej pasieki



Chcesz zareklamować swoją stronę na naszej skontaktuj sie z Administratorem


"Wszystkie prawa zastrzeżone"©. Zakaz powielania i rozpowszechniania treści oraz zdjęć z forum bez zgody autora i Administracji