Startujemy:
Kalendarz 25zł + koszty transportu + kopertaKoszty transportu kuriera:
do 4szt. paczka 16zł
do 8szt. paczka 18zł
do 12szt. paczka 20zł
w cenie transportu doliczone są już koszty kopert bąbelkowych dlatego cena rośnie wraz z ilością.Istnieje też możliwość odbioru osobistego u mnie w Zielonej Górze zainteresowanych proszę na pw.
Podaje dane do przelewu:
REWER Paweł Sulatycki
ul. Bohaterów Westerplatte 50
65-078 Zielona Góra
nr. konta: 27 1090 1535 0000 0001 1182 1628
Wysyłając przelew w tytule wpisujemy Nik (ksywe) z forum Imię i Nazwisko oraz adres na który ma zostać wysłany kalendarz jeśli jest inny niż ten z konta.
Koniecznie wpisujemy nr. Telefonu kontaktowego dla kuriera. Ilość kalendarzy obliczam z kwoty która do mnie przyjdzie.
Kalendarz zamawiamy do 12 grudnia I tura jeśli komuś zależy na tym żeby paczka doszła przed świętami. II tura wpłacamy do świąt a kalendarz wysyłam do końca roku.
przelew=zamówienie
Pod postem projekt kalendarza

Co do sposobu wybierania fotografii to wiadomo te które dostały najwięcej głosów są w kalendarzu, natomiast w lecie było sporo zdjęć z tą samą ilością głosów i musiałem decydować które zostawić a które nie. Brałem pod uwagę dwie rzeczy pierwsza jakość zdjęć te nie ostre lub słabej jakości odpadały drugi wyznacznik to starałem się wybierać te fotografie których nie było rok temu.
pozdrawiam rever