FORUM PSZCZELARSKIE "AMBROZJA" WITA MIŁOŚNIKÓW

Miód Pasieka Ule Matki - Pszczelarstwo to Nasza pasja.
baner czasopisma Pasieka Portal Pszczelarski
Dzisiaj jest 23 czerwca 2025, 15:10 - pn

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość

Drogi Jowco Jeleni , kochany kolego pszczelarzu, wielki bochaterze, podane przez ciebie informacje są nie spójne i zawierają nieścisłości o wyjaśnienie, których prosiłem. Twierdzenie „Wszystkie postacie larw są zasklepione po upływie 8-8,5 dnia w zależności od rasy”, które postawiłeś, nadal uważam za błędne, ponieważ należało dodać, że liczysz od złożenia jajeczek. Ponadto zadałem sobie trud i przeczytałem wszystkie twoje posty, z których wynika, że nie ma dla ciebie żadnych „świętości” i autorytetów. Ponadto w nich nie podajesz żadnych rzeczowych informacji, które wnosiłyby coś do dyskusji. Patrzysz tylko jak by komuś „przywalić”, pewnie się tym szczycisz i rozpamiętujesz to przez cały tydzień. Wyobraź sobie, że forum (szczególnie to z pasieki ambrozja) to grupa ludzi, którzy z racji swojego zamiłowania do pszczół są dla siebie życzliwi i z szacunkiem odnoszą się do siebie. Chylę czoła przed pszczelarzami takimi jak Birkut czy Bociank, którzy nie krytykują a dają rady, które można wykorzystać. W twoim przypadku wnioskuje,że tak jak zła krowa „Głośno wyjesz a mało mleka dajesz”. Jeżeli pszczoły traktujesz tak jak kolegów na forum to im współczuje.
PS. Jeżeli chcesz kogokolwiek krytykować, to najpierw przedstaw swoje osiągnięcia. Na ten moment proponuje tobie zmienić login na WARCHOŁ

Tytuł:
A z kąt ja mogłem wiedziec że ty nie kumaty . Też cenię wymienionych pszczelarzy ale nie mogę zaliczyć ciebie do tego grona .Każdy ma swoje dobre i złe strony , ale ja u ciebie tej dobrej też nie widzę i nawet nie czytam tego co piszesz . A singera propnuje zmień na GAMONIA bardziej pasuje do ciebie .

Tytuł:

Cytuj:
i nawet nie czytam tego co piszesz

No właśnie - to wszystko wyjaśnia. To potwierdza moją opinie o Tobie.
Życze powodzenia i szybkiego zwiekszenia liczby wrogów na forum.

Tytuł:

Drogi Łowco Jeleni, jedyny związek, do jakiego my należymy to związek ludzi przyzwoitych. Przytoczyłbym ci słowa Jana Pawła II, jakim człowiekiem powinien być pszczelarz, jednak nie warto, tak byś nie zrozumiał. Wszyscy kwalifikowani pszczelarze i mistrzowie pszczelarstwa wiedzą, o czym mówię. I po tym można poznać, że z pszczelarstwem nie masz nic wspólnego. Ty tylko jesteś trzymaczem pszczół.
Proponuje biegi przełajowe, nerwosolek 10 razy dziennie, pogodzić się ze swoją łanią to będziesz miał okazje się rozładować.
Na tym kończę swoje wynurzenia, bo nie warto rozmawiać z prymitywem.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ule na jakich gospodaruję: wielkopolskie
Kurcze żeby już przyszła ładna pogoda bo się chłopy nerwowe robią

Tytuł:
Łowco Jeleni
Wiem że Twoja Wiedza jest Duża
A Ty wiesz o czym ja piszę wybacz albo zmień rytm albo forum
Wróć jak za dawnych czasów

Tytuł:
aby juz nie indyczyc o to co ? tak to wygląda

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Tytuł:
BoCiAnK pisze:
Łowco Jeleni

Nie wiem o czym kolego piszesz , ale jestem skłonny przychylić się do tej drugiej propozycji .

Tytuł:
Łowca Jeleni pisze:
BoCiAnK pisze:
Łowco Jeleni

Nie wiem o czym kolego piszesz , ale jestem skłonny przychylić się do tej drugiej propozycji .

Wiesz że wilka zawsze ciągnie do lasu :wink: tylko że nie tym tonem i tekstami się przyjaźń zdobywa Kumasz Kumasz o czym pisze

Tytuł:
moze chłopa coś przygnębiło , pogoda do zadku, każdy łazi osowiały , moze jeszcze kobita dolała oliwy do ognia i sie wyładował , przejdzie mu tylko słonko zajzy w okno

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]