www.pasiekaambrozja.pl/forum/index.php


FORUM PSZCZELARSKIE PASIEKI "AMBROZJA" WITA MIŁOŚNIKÓW

Miód Pasieka Ule Matki - Pszczelarstwo to Nasza pasja.
Dzisiaj jest 16 lipca 2018, 03:23 - pn
api-inhalacje.pl Pasieka Ambrozja

Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 334 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna
Autor Wiadomość
Post: 07 stycznia 2012, 15:35 - sob 
Jak klikniesz w Nieprzeczytane posty na stronie głównej masz je wszystkie, klikając w każdy z tematów przeniesie cię do pierwszego nieprzeczytanego a te co nie chcesz czytać oznaczasz sobie (po przeczytaniu tych co chcesz) jako przeczytane i finał. Nie ma opcji technicznej by dodać jak na starym forum aby widniał w poście napis "post nieprzeczytany" i by było zliczanie tego w formie cyfrowej. :wink:


Na górę
  
 
Post: 07 stycznia 2012, 15:40 - sob 

Rejestracja: 31 sierpnia 2007, 20:56 - pt
Posty: 785
Lokalizacja: Małopolska
Ule na jakich gospodaruję: dadant
A to było b. dobre bo na początku już wiedziałem ile mam postów do przeczytania.
Pozdrawiam.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 07 stycznia 2012, 15:47 - sob 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 07 września 2010, 20:42 - wt
Posty: 289
Lokalizacja: Grodziczno/Bydgoszcz
Ule na jakich gospodaruję: LN3/4
Dołączam się do prośby Szanownego Kolegi. :thank: :thank:


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 07 stycznia 2012, 17:10 - sob 

Rejestracja: 04 grudnia 2009, 17:00 - pt
Posty: 618
Lokalizacja: Wrocław
Ule na jakich gospodaruję: ramka 36-18
Cordovan, Gratulacje za przeróbki. Śmiga wszystko jak F-16. Pozdrawiam.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 07 stycznia 2012, 18:45 - sob 
Odnowiciel pisze:
A to było b. dobre bo na początku już wiedziałem ile mam postów do przeczytania.


Dodane.


Na górę
  
 
Post: 07 stycznia 2012, 18:58 - sob 

Rejestracja: 31 sierpnia 2007, 20:56 - pt
Posty: 785
Lokalizacja: Małopolska
Ule na jakich gospodaruję: dadant
:thank: :thank: :thank: :thank: :thank:


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 07 stycznia 2012, 20:50 - sob 

Rejestracja: 31 sierpnia 2007, 20:56 - pt
Posty: 785
Lokalizacja: Małopolska
Ule na jakich gospodaruję: dadant
A już myślałem jak zobaczyłem cyferki przy ,,nie przeczytanych postach,, że będzie ok ale to nie to,pokazuje ilość nie przeczytanych tematów a nie postów przedtem to też było tylko na dole :placz:

Pozdrawiam.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 07 stycznia 2012, 20:56 - sob 
Odnowiciel, pokazuje ilość nieprzeczytanych postów, zobacz że jak ktoś napisze dwa posty lub więcej w jednym i tym samym temacie to masz np. 13 tematów wchodząc w napis nieprzeczytane posty ale na belce widzisz np postów nieprzeczytanych 14. Obok tego masz też opcje nowe posty od ostatniej twojej wizyty jakich nie przeczytałeś. :wink:


Na górę
  
 
Post: 07 stycznia 2012, 21:07 - sob 

Rejestracja: 31 sierpnia 2007, 20:56 - pt
Posty: 785
Lokalizacja: Małopolska
Ule na jakich gospodaruję: dadant
Nie, pokazało mi przed chwilą nie przeczytanych postów 8 i tyle było otwartych tematów a jak czytałem to naliczyłem 12 postów, a nie wiem skąd mi pokazało 140 postów nowych
Pozdrawiam.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 07 stycznia 2012, 21:09 - sob 
Ok sprawdzę.


Na górę
  
 
Post: 07 stycznia 2012, 21:10 - sob 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 07 września 2010, 20:42 - wt
Posty: 289
Lokalizacja: Grodziczno/Bydgoszcz
Ule na jakich gospodaruję: LN3/4
Działa opcja o ilości nieprzeczytanych postach. Dziękuje.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 07 stycznia 2012, 21:42 - sob 
Odnowiciel pisze:
Nie, pokazało mi przed chwilą nie przeczytanych postów 8 i tyle było otwartych tematów a jak czytałem to naliczyłem 12 postów, a nie wiem skąd mi pokazało 140 postów nowych
Pozdrawiam.


Masz rację pokazuje ilość nieprzeczytanych tematów i tak musi zostać, zliczanie postów zbyt obciążyło by serwer. :wink:


Na górę
  
 
Post: 07 stycznia 2012, 21:46 - sob 

Rejestracja: 31 sierpnia 2007, 20:56 - pt
Posty: 785
Lokalizacja: Małopolska
Ule na jakich gospodaruję: dadant
Mówi się trudno i czyta się dalej :pl:
Pozdrawiam.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 07 stycznia 2012, 22:47 - sob 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 12 kwietnia 2011, 09:18 - wt
Posty: 694
Lokalizacja: Warmia
Ule na jakich gospodaruję: Dadant
To ja wnoszę jeszcze, jeśli można, o dodanie info do postów pod jakim systemem i przeglądarką ten został napisany.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 07 stycznia 2012, 22:52 - sob 
ADMINISTRATOR
Awatar użytkownika

Rejestracja: 26 lipca 2007, 19:47 - czw
Posty: 11408
Lokalizacja: Sucha Beskidzka
Ule na jakich gospodaruję: www.pasiekaambrozja.pl
Miejscowość z jakiej piszesz: ..
Malcolm pisze:
To ja wnoszę jeszcze, jeśli można, o dodanie info do postów pod jakim systemem i przeglądarką ten został napisany.

W tym skrypcie nie ma takiej możliwości
w coraz to nowszych skryptach usuwane są zbędne funkcje ktore moga powodować blokowanie czy spowalniać forum

_________________
odkłady pszczele Na 2017 <- kliknij
Tu kupisz odkłady pszczele - sklepik internetowy Pasieka Ambrozja


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 08 stycznia 2012, 12:50 - ndz 

Rejestracja: 20 kwietnia 2008, 19:25 - ndz
Posty: 315
Lokalizacja: Kozy, podbeskidzie
Ule na jakich gospodaruję: WL
U mnie brakuje Nowe Posty, a to był osuper


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 08 stycznia 2012, 16:05 - ndz 
Artur pisze:
U mnie brakuje Nowe Posty, a to był osuper


Usunąłem tą opcję bo pokrywa się ona z postami nieprzeczytanymi, po porostu wchodzisz w Nieprzeczytane tematy, czytasz te co cie interesują a resztę u góry oznaczasz jako Przeczytane klikając na napis Oznacz posty jako przeczytane, jak pojawią się nowe znów zobaczysz tematy nieprzeczytane. Nowe posty to opcja zliczająca tematy w jakich napisano posty od ostatniej twojej wizyty, jak oznaczysz sobie te tematy których nie chcesz czytać jako przeczytane efekt będziesz miał taki sam a nie obciążamy skryptu i serwera zbędną funkcją.

Byście wiedzieli o co chodzi to powiem że jak zaczniemy włączać wszystkie możliwe usprawnienia jaki może dało by się podpiąć tak przeciążymy serwer i skrypt, że efekt będzie taki sam jak na poprzednim forum, zacznie się mulić, wieszać, będą powstawały awarie a tego chyba nikt z nas nie chce.

Nie wprowadzamy więcej już żadnych modyfikacji.


Na górę
  
 
Post: 08 stycznia 2012, 16:32 - ndz 
Pszczelarz Roku
Pszczelarz Roku
Awatar użytkownika

Rejestracja: 22 grudnia 2007, 14:35 - sob
Posty: 3503
Lokalizacja: ślonsk
A co z urodzinamy. Dalej nikt niema. Pozdrawiam miły_marian


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 08 stycznia 2012, 16:33 - ndz 
miły_marian, bo by się wyświetlało kto ma urodziny każdy musi sobie wpisać w swoim profilu datę urodzenia gdyż tego przy przenoszeniu forum na nowy skrypt nie dało się przenieść. Wielu nie wpisało albo mało kto wpisał i dlatego się to nie wyświetla. :wink:


Na górę
  
 
Post: 08 stycznia 2012, 16:51 - ndz 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 04 stycznia 2010, 22:00 - pn
Posty: 350
Lokalizacja: Podlasie
Ule na jakich gospodaruję: Dadant
Miły_marianie ja Tobie i innym forumowiczom tym co tak wiele pomagają pisząc konkretne rady zielonym takim jak ja --- bez urodzin życzę wielu lat życia w zdrowiu i szczęściu :szampan: :wink:

_________________
PRAWDZIWY MĘŻCZYZNA NIE JE MIODU , PRAWDZIWY MĘŻCZYZNA ŻUJE PSZCZOŁY


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 08 stycznia 2012, 19:37 - ndz 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 23 listopada 2007, 17:18 - pt
Posty: 1992
Lokalizacja: okolice Częstochowy
Jeszcze wczoraj to byla taka opcja. Ostatne Posty. Było to bardzo praktyczne bo można było łatwo zobaczyć co się dzialo na forum. Od dziś tego nie ma.Co się stalo ? Czy ja robie coś nie tak?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 08 stycznia 2012, 19:47 - ndz 
ADMINISTRATOR
Awatar użytkownika

Rejestracja: 26 lipca 2007, 19:47 - czw
Posty: 11408
Lokalizacja: Sucha Beskidzka
Ule na jakich gospodaruję: www.pasiekaambrozja.pl
Miejscowość z jakiej piszesz: ..
krzys pisze:
Jeszcze wczoraj to byla taka opcja. Ostatne Posty. Było to bardzo praktyczne bo można było łatwo zobaczyć co się dzialo na forum. Od dziś tego nie ma.Co się stalo ? Czy ja robie coś nie tak?

W tym samym miejscu jest i kona Nie przeczytane tematy search.php?search_id=unreadposts klikasz tam i masz najnowsze posty po kliknięciu w Żółty kwadracik :wink:

_________________
odkłady pszczele Na 2017 <- kliknij
Tu kupisz odkłady pszczele - sklepik internetowy Pasieka Ambrozja


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 08 stycznia 2012, 20:10 - ndz 
krzys pisze:
Jeszcze wczoraj to byla taka opcja. Ostatne Posty.


Nie było takiej opcji, była owszem ale Nowe posty i wyżej napisałem o tym.

BoCiAnK pisze:
i masz najnowsze posty po kliknięciu w Żółty kwadracik


albo w Tytuł tematu i wtedy przeniesie cie do pierwszego nieprzeczytanego postu w danym temacie. :wink:


Na górę
  
 
Post: 10 stycznia 2012, 20:15 - wt 
MODERATOR
Awatar użytkownika

Rejestracja: 13 maja 2011, 18:55 - pt
Posty: 1529
Lokalizacja: Tomice
Ule na jakich gospodaruję: klasyczny wielkopolski
Miejscowość z jakiej piszesz: Tomice/Wadowice
Cordovan oglądając obrazki w Twojej galerii, zauważyłem że ja jako postronny użytkownik mogę ingerować (opcja zmień) w opisy zdjęć. Powinno być zablokowane.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 10 stycznia 2012, 20:27 - wt 
Alpejczyk, dziękuję za zwrócenie uwagi, widocznie przeoczyłem to ustawiając uprawnienia w konfiguracji galerii. Poprawione. Dzięki za info. :piwko:


Na górę
  
 
Post: 10 stycznia 2012, 22:14 - wt 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 12 kwietnia 2011, 09:18 - wt
Posty: 694
Lokalizacja: Warmia
Ule na jakich gospodaruję: Dadant
Obecnie rzadko wchodzę na forum bo mam zaliczenia na wydziale, a w pierwszych dwóch tygodniach lutego sesję, ale już mogę administrację pochwalić. Z forum korzysta się przyjemniej. Kolory są jakby ciut lżejsze, a samo forum działa sprawniej.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 10 stycznia 2012, 23:30 - wt 
MODERATOR
Awatar użytkownika

Rejestracja: 13 maja 2011, 18:55 - pt
Posty: 1529
Lokalizacja: Tomice
Ule na jakich gospodaruję: klasyczny wielkopolski
Miejscowość z jakiej piszesz: Tomice/Wadowice
Cordovan pisze:
Alpejczyk, dziękuję za zwrócenie uwagi, widocznie przeoczyłem to ustawiając uprawnienia w konfiguracji galerii. Poprawione. Dzięki za info. :piwko:


Gites! Cordovan :okok:
Pod wypowiedzią Malcolm'a podpisuje się obydwoma rękoma, faktycznie dobra robota. :brawo:


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 04 marca 2012, 19:19 - ndz 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 12 stycznia 2011, 16:54 - śr
Posty: 2862
Lokalizacja: Lubelskie.51°10'51.50"N 22°35'32.23"E
Ule na jakich gospodaruję: wielkopolski DanLan 435/170
BoCiAnK pisze:
Ale jak na razie się cieszę bo forum śmiga i nie muli :wink:

niestety trochę muli wcześniej tego nie było pomimo że miałem 1MBit a obecnie mam 2 . Co do samego forum to po prosu trzeba się przyzwyczaić Faktem jest że zaczyna się paplanina o niczym ale tak niestety musi być.

_________________
Wiesiek33
https://plus.google.com/115786882216120 ... banner=pwa


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 04 marca 2012, 21:14 - ndz 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 12 stycznia 2011, 16:54 - śr
Posty: 2862
Lokalizacja: Lubelskie.51°10'51.50"N 22°35'32.23"E
Ule na jakich gospodaruję: wielkopolski DanLan 435/170
Zapomniałem dodać że od momentu zmian mam problem z drukowaniem stron , mianowicie nie widzę odnośnika wersja do druku no i przy wyborze drukuj zaznaczone na podglądzie wyświetla mi się pusta strona , nie znaczy to że sobie ni radzę ale wcześniej było prosto i sprawnie. Poza tymi szczegółami wszystko mnie się podoba. :pl:

_________________
Wiesiek33
https://plus.google.com/115786882216120 ... banner=pwa


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 05 marca 2012, 09:52 - pn 
MODERATOR
Awatar użytkownika

Rejestracja: 13 maja 2011, 18:55 - pt
Posty: 1529
Lokalizacja: Tomice
Ule na jakich gospodaruję: klasyczny wielkopolski
Miejscowość z jakiej piszesz: Tomice/Wadowice
wiesiek33 pisze:
BoCiAnK pisze:
Ale jak na razie się cieszę bo forum śmiga i nie muli :wink:

niestety trochę muli wcześniej tego nie było pomimo że miałem 1MBit a obecnie mam 2 . Co do samego forum to po prosu trzeba się przyzwyczaić Faktem jest że zaczyna się paplanina o niczym ale tak niestety musi być.


Wiesiek co do mulenia, to ma chyba wpływ ilość osób znajdujących się jednocześnie na forum. Ja przeszedłem z 2 Mbit na 20 Mbit i też czasem muli, ale tylko jak przechodzę pomiędzy tematami. Na mulenie może też mieć wpływ sytuacja gdy przenosimy lub łączymy tematy. Jednak i tak rzadko to się zdarza.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 05 marca 2012, 18:47 - pn 
ADMINISTRATOR
Awatar użytkownika

Rejestracja: 26 lipca 2007, 19:47 - czw
Posty: 11408
Lokalizacja: Sucha Beskidzka
Ule na jakich gospodaruję: www.pasiekaambrozja.pl
Miejscowość z jakiej piszesz: ..
Alpejczyk pisze:
Wiesiek co do mulenia, to ma chyba wpływ ilość osób znajdujących się jednocześnie na forum.

To nie ma zasadniczego znaczenia ale coś tam zapewne
Nie wiem jak inni ale ja zauważyłem jedno mam Netię poprzez łącze telefoniczne są dni że czasami muli nie mogłem dojść od czego bo muliło nie tylko forum ale i inne strony . rozmawiałem o tym z dostawcą netu a ten poinformował mnie bym zmienił filtr idący do telefonu obok podłączenia do kostki telefonu do dziś nie zmieniłem bo nie mam czasu ale wiem jedno jak odepnę telefon to wszystko smiga szybciej niż pomyśle co nacisnąć
Dla Ciekawych swojej sieci proszę przetestuj szybkość sieci http://www.speedtest.pl/

_________________
odkłady pszczele Na 2017 <- kliknij
Tu kupisz odkłady pszczele - sklepik internetowy Pasieka Ambrozja


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 05 marca 2012, 19:05 - pn 

Rejestracja: 15 września 2009, 22:27 - wt
Posty: 5810
Lokalizacja: Góry Świętokrzyskie
Ule na jakich gospodaruję: Langstroth 3/4
Miejscowość z jakiej piszesz: Słupia
Ale jazda !!! :roll:
0,11 Mega więcej niż w umowie i też od tego samego operatora na końcówce linii.

_________________
http://www.polbart.com/matki-pszczele


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 05 marca 2012, 20:47 - pn 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 28 lipca 2007, 20:17 - sob
Posty: 1941
Lokalizacja: kraśnickie
Ule na jakich gospodaruję: Ostrowska + 1/2 wielk
Alpejczyk pisze:
Ja przeszedłem z 2 Mbit na 20 Mbit i też czasem muli
a ja mam 1 mega i nie narzekam

_________________
Choć człek ukuje ze stali ,
to i tak mu czas obali.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 05 marca 2012, 20:55 - pn 
wiesiek33 pisze:
mam problem z drukowaniem stron , mianowicie nie widzę odnośnika wersja do druku no i przy wyborze drukuj zaznaczone na podglądzie wyświetla mi się pusta strona


Nie bardzo rozumiem, nad każdym tematem jak w niego wejdziesz masz napis Podgląd wydruku. Klikasz w ten napis, zobaczysz na białej stronie cały temat przygotowany do wydrukowania, następnie w swojej przeglądarce klikasz na napis Plik potem na Drukuj i po sprawie. :wink:

Co do mulenia to powiem tak, niech każdy zacznie od przeglądu swoich przeglądarek, zawalenia w nich cache i je sobie poczyści a potem zastanówcie sie czy chcecie by może dodać do forum jeszcze jakieś usprawnienia które zamulą jeszcze bardziej forum w sprawności. Już o tym pisałem, dlatego też zmieniliśmy skrypt na nowy , na taki w którym wyeliminowane są zbędne dodatki, które spowalniają pracę forum. :wink:

polbart, sprawdź tym testspeedem jest dokładniejszy http://www.speedtest.net/ tylko nie klikaj na napis Uruchom teraz tylko poczekaj aż pokaże ci się jakby wyświetlacz laptopa i na nim napis Rozpocznij test. :wink:


Na górę
  
 
Post: 17 kwietnia 2012, 21:15 - wt 

Rejestracja: 26 czerwca 2008, 22:04 - czw
Posty: 621
Lokalizacja: Jawornik
Ule na jakich gospodaruję: Wielkopolskie
Co do mulenia to powiem tak, niech każdy zacznie od przeglądu swoich przeglądarek, zawalenia w nich cache i je sobie poczyści



A jak to sie to mniej wiecej robi


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 17 kwietnia 2012, 21:33 - wt 
ADMINISTRATOR
Awatar użytkownika

Rejestracja: 26 lipca 2007, 19:47 - czw
Posty: 11408
Lokalizacja: Sucha Beskidzka
Ule na jakich gospodaruję: www.pasiekaambrozja.pl
Miejscowość z jakiej piszesz: ..
juljan pisze:
A jak to sie to mniej wiecej robi


U góry ekranu masz pasek a w nim ikonę
Narzędzia klikasz i tam masz Wyczyść Historię Przeglądania zaznaczasz ptaszek na dwóch pierwszych pozycjach od góry i Enter :wink:

_________________
odkłady pszczele Na 2017 <- kliknij
Tu kupisz odkłady pszczele - sklepik internetowy Pasieka Ambrozja


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 17 kwietnia 2012, 21:41 - wt 

Rejestracja: 26 czerwca 2008, 22:04 - czw
Posty: 621
Lokalizacja: Jawornik
Ule na jakich gospodaruję: Wielkopolskie
ok


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 26 maja 2012, 17:24 - sob 

Rejestracja: 19 grudnia 2008, 20:44 - pt
Posty: 570
Lokalizacja: Kuj-pomorskie
Ule na jakich gospodaruję: Wielkopolski
Ktoś mógłby poprawić zegarek na forum :?:


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 26 maja 2012, 20:46 - sob 
Baartez2006, przecież jest dobrze, mnie pokazuje prawidłową godzinę? w czym problem?


Na górę
  
 
Post: 26 maja 2012, 21:54 - sob 

Rejestracja: 19 grudnia 2008, 20:44 - pt
Posty: 570
Lokalizacja: Kuj-pomorskie
Ule na jakich gospodaruję: Wielkopolski
Ja mam godzinę do tyłu :pala:


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 26 maja 2012, 22:20 - sob 
To zmień sobie w profilu czas na letni. :wink:


Na górę
  
 
Post: 15 lipca 2012, 15:35 - ndz 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 maja 2012, 19:53 - czw
Posty: 296
Lokalizacja: Koło
Ule na jakich gospodaruję: wlkp. ramka 18
Swoja drogą to przydała by się wyszukiwarka postów.To pozwoliło by uniknąć tworzenia postów na ten sam temat. :thank:

_________________
Chcesz być szczęśliwy jeden dzień? ? napij się,
Chcesz być szczęśliwy jeden rok? - ożeń się,
Chcesz być szczęśliwy całe życie? ? poświęć się pszczelarstwu


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 15 lipca 2012, 21:50 - ndz 
imiodek, a nie ma? wyszukujesz dany temat przez obecną wyszukiwarkę, trzeba tylko odpowiednie opcje zaznaczyć w wyszukiwarce - search.php :wink:


Na górę
  
 
Post: 16 lipca 2012, 08:55 - pn 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 maja 2012, 19:53 - czw
Posty: 296
Lokalizacja: Koło
Ule na jakich gospodaruję: wlkp. ramka 18
Cordovan, dzięki nie zauważyłem :oops:

_________________
Chcesz być szczęśliwy jeden dzień? ? napij się,
Chcesz być szczęśliwy jeden rok? - ożeń się,
Chcesz być szczęśliwy całe życie? ? poświęć się pszczelarstwu


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 17 września 2012, 22:05 - pn 

Rejestracja: 16 października 2011, 21:24 - ndz
Posty: 1454
Ule na jakich gospodaruję: wielkopolski
Logo na górze forum- hiperłacze jest pod starym adresem, klikając przenosi na stare forum i wylogowuje z nowego.
Pozdrawiam Tomek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 17 września 2012, 22:36 - pn 
ADMINISTRATOR
Awatar użytkownika

Rejestracja: 26 lipca 2007, 19:47 - czw
Posty: 11408
Lokalizacja: Sucha Beskidzka
Ule na jakich gospodaruję: www.pasiekaambrozja.pl
Miejscowość z jakiej piszesz: ..
MB33 pisze:
Logo na górze forum- hiperłacze jest pod starym adresem, klikając przenosi na stare forum i wylogowuje z nowego.
Pozdrawiam Tomek


Tak Wiemy jeszcze kilka rzeczy dostało poprawić
ale już coraz mniej
forum jest na odrębnym serwerze co wymaga kilku przekierowań
na nowy adres http://forum.pasiekaambrozja.pl/
wszystkich mających jakieś problemy z logowaniem prosimy o cierpliwość
i informację pod adresami jakie są pod tym linkiem
viewtopic.php?f=68&t=6090

_________________
odkłady pszczele Na 2017 <- kliknij
Tu kupisz odkłady pszczele - sklepik internetowy Pasieka Ambrozja


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 19 września 2012, 14:00 - śr 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 12 kwietnia 2011, 09:18 - wt
Posty: 694
Lokalizacja: Warmia
Ule na jakich gospodaruję: Dadant
Czasami jakieś błędy wyskakują. Nie ładuje się strona tylko wywala komunikat o przekroczonym interwale czasowym serwera. Dziś złapało mnie to z rana dwa razy.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 19 września 2012, 17:51 - śr 
Czami mogą jeszcze występować tego typu błędy jeśli następuje przeciążenie procesora aczkolwiek teraz po przeniesieniu na nowy serwer powinno się to wszystko unormować. :wink:


Na górę
  
 
Post: 19 września 2012, 19:24 - śr 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 16 czerwca 2008, 10:35 - pn
Posty: 1868
Lokalizacja: Opolskie
Cordovan pisze:
Czami mogą jeszcze występować tego typu błędy jeśli następuje przeciążenie procesora aczkolwiek teraz po przeniesieniu na nowy serwer powinno się to wszystko unormować. :wink:

Nadal często występują takie komunikaty:

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@forum.pasiekaambrozja.pl and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.2.22 (Unix) mod_ssl/2.2.22 OpenSSL/1.0.0-fips mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 mod_perl/2.0.6 Perl/v5.10.1 Server at forum.pasiekaambrozja.pl Port 80

_________________
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 19 września 2012, 19:34 - śr 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 12 kwietnia 2011, 09:18 - wt
Posty: 694
Lokalizacja: Warmia
Ule na jakich gospodaruję: Dadant
Potwierdzam. W ostatnich 30 minutach forum miało lekką zawiechę, a po odświeżeniu strony miałem właśnie taki komunikat.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 334 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Przejdź do:  

Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

www.pasiekaambrozja.pl/forum/index.php



    Matki pszczele Pasieka Zarodowa Aga    Słoje 900   baner na stron

       baner czasopisma Pasieka

Pasieka Pod Lipą w Dzietrznikach   Pasieka Bartolino   Pasieka Pogodny Piątek   FERENC FRANCISZEK KNIEJA

Hurtownia pszczelarska   Producent sprzętu pszczelarskiego   Miód z własnej pasieki



Chcesz zareklamować swoją stronę na naszej skontaktuj sie z Administratorem


"Wszystkie prawa zastrzeżone"©. Zakaz powielania i rozpowszechniania treści oraz zdjęć z forum bez zgody autora i Administracji