www.pasiekaambrozja.pl/forum/index.php


FORUM PSZCZELARSKIE PASIEKI "AMBROZJA" WITA MIŁOŚNIKÓW

Miód Pasieka Ule Matki - Pszczelarstwo to Nasza pasja.
Dzisiaj jest 23 lutego 2019, 02:18 - sob
api-inhalacje.pl Pasieka Ambrozja

Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 89 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
Post: 14 grudnia 2015, 11:32 - pn 
Temat założony jest od nowa, pytania w nim i ew. informacje od Adminów czy Moderatorów mogą dotyczyć działania forum, jego funkcji, błędów w działaniu forum czy też zagadnień jakich ktoś nie może zrozumieć, związanych typowo z funkcjonowaniem forum. Wszelkie uwagi dotyczące słuszności podejmowanych decyzji przez Adminów czy Moderatorów proszę zgłaszać poprzez pw do BoCiAnK'a, mnie lub któregoś z Moderatorów w celu wyjaśnienia spornej sprawy. Ten temat nie jest po to by robić sobie w nim jak przekupki na targowisku polemikę o którymkolwiek z użytkowników niezależnie od przynależności do grup utworzonych na forum, ani o tym kto jakie decyzje podjął na forum i czy są one słuszne czy nie zdaniem innych. Nie ma potrzeby by publicznie ktokolwiek wylewał swoje żale, od tego jest opcja PW.


Na górę
  
 
Post: 27 grudnia 2015, 22:29 - ndz 
Mamy małą awarię wejścia na skrzynkę Pw i wejścia na własne konta przez napis "Moje konto", problem jest po stronie serwera, niestety nie mam możliwości tego naprawić od strony panelu administracyjnego, musimy zaczekać na naprawę przez dział techniczny serwera na jakim mamy forum. Błąd zgłosiłem.


Na górę
  
 
Post: 28 grudnia 2015, 09:35 - pn 
No i po problemie.


Na górę
  
 
Post: 28 grudnia 2015, 22:26 - pn 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 18 października 2011, 18:38 - wt
Posty: 709
Lokalizacja: Świętokrzyskie
Nie do końca :pala:

_________________
kulka96


"Nie wszystko, co jest oczywiste dla Ciebie, jest równie oczywiste dla innych"


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 28 grudnia 2015, 22:40 - pn 
ADMINISTRATOR
Awatar użytkownika

Rejestracja: 26 lipca 2007, 19:47 - czw
Posty: 11457
Lokalizacja: Sucha Beskidzka
Ule na jakich gospodaruję: www.pasiekaambrozja.pl
Miejscowość z jakiej piszesz: ..
kulka96 pisze:
Nie do końca

a co jeszcze ?????????

_________________
odkłady pszczele Na 2017 <- kliknij
Tu kupisz odkłady pszczele - sklepik internetowy Pasieka Ambrozja


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 28 grudnia 2015, 22:41 - pn 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 25 czerwca 2009, 22:59 - czw
Posty: 5703
Lokalizacja: Ciemnogród 724227381
Ule na jakich gospodaruję: wielkopolski, dadant
BoCiAnK,
SQL ERROR [ mysql4 ]

Otrzymano b�?d 28 z obs�ugi tabeli [1030]

Podczas pobierania tej strony wystąpił błąd bazy danych. Jeśli problem będzie się powtarzał, skontaktuj się z administratorem witryny.
dalej to samo co wczoraj

_________________
Człowiek, który dla interesu poświęca swój honor, traci i swój honor i swój interes


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 28 grudnia 2015, 22:46 - pn 
ADMINISTRATOR
Awatar użytkownika

Rejestracja: 01 września 2013, 09:18 - ndz
Posty: 4293
Lokalizacja: Beskid Żywiecki/woj. Śląskie/powiat Żywiecki
Ule na jakich gospodaruję: Dadant, wielkopolski
Znów ten błąd wyskoczył a wszystko działało :shock:

_________________
Pozdrawiam całą brać pszczelarską,
BARciak


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 29 grudnia 2015, 10:53 - wt 
Coś się pitoli na serwerze. Naprawione ale niesmak został. Muszę poważnie pogadać z usługodawcą.


Na górę
  
 
Post: 29 grudnia 2015, 19:54 - wt 
Wszyscy użytkownicy nie należący do grupy AssistantVip proszeni są o informację do 10 stycznia o aktualności tematów jakie mają te osoby założone w działach Sprzedam i Kupię, tematy pozostawione bez odzewu do tego czasu zostaną usunięte.

Osoby należące do Grupy AssistantVip jeśli mają w tych samych działach jakieś tematy nieaktualne proszone są o wpis iż temat jest nieaktualny, wówczas również zostanie on usunięty.


Na górę
  
 
Post: 29 grudnia 2015, 20:41 - wt 
CarIvan pisze:
Coś się pitoli na serwerze. Naprawione ale niesmak został. Muszę poważnie pogadać z usługodawcą.


Myślę że teraz po dwa słoiki bedzie trzeba przelewać i bedzie ok


Na górę
  
 
Post: 29 grudnia 2015, 20:45 - wt 
juljan pisze:
Myślę że teraz po dwa słoiki bedzie trzeba przelewać i bedzie ok
Nie trzeba, to błąd po stronie serwera na jednej z tabel, konkretnie chodziło o zbyt mały zasób pojemności na ową tabelę, zostało to już skorygowane.


Na górę
  
 
Post: 31 grudnia 2015, 14:37 - czw 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 08 listopada 2014, 18:36 - sob
Posty: 1199
Lokalizacja: Roztocze
Ule na jakich gospodaruję: Wielkopolskie
Miejscowość z jakiej piszesz: Zamosc
Podajcie tematy,które budziły największe zainteresowanie :kłótnia:

_________________
PRACA Z ODKŁADAMI https://www.youtube.com/channel/UCZZuAq ... _as=public


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 27 marca 2016, 06:31 - ndz 
Zmiana czasu na letni, każdy u siebie w profilu powinien zmienić sobie czas dlatego po kolei:

wchodzimy w prawym górnym rogu forum w napis "Twoje konto"
następnie klikamy na "Ustawienia witryny"
tam wybieramy strefę czasową UTC+1 jeśli ktoś ma inną
poniżej mamy opcję "Czas letni" zaznaczamy na Tak.


Na górę
  
 
Post: 29 marca 2016, 21:00 - wt 

Rejestracja: 01 kwietnia 2011, 11:16 - pt
Posty: 605
Lokalizacja: koszalin
Ule na jakich gospodaruję: ostrowskiej
Czemu trzeba się ponownie logować przy próbie umieszczania wpisów, to zaczyna denerwować kiedyś tego nie było. Odechciewa się pisać jak człowiek się naprodukuje, a potem nie ma jego wypocin.

_________________
Jak to dobrze że pszczoły nie porafią czytać i nie mają internetu.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 29 marca 2016, 21:01 - wt 

Rejestracja: 01 kwietnia 2011, 11:16 - pt
Posty: 605
Lokalizacja: koszalin
Ule na jakich gospodaruję: ostrowskiej
Teraz poszło bez ponownego logowania, co jest grane?

_________________
Jak to dobrze że pszczoły nie porafią czytać i nie mają internetu.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 29 marca 2016, 21:38 - wt 
ADMINISTRATOR
Awatar użytkownika

Rejestracja: 26 lipca 2007, 19:47 - czw
Posty: 11457
Lokalizacja: Sucha Beskidzka
Ule na jakich gospodaruję: www.pasiekaambrozja.pl
Miejscowość z jakiej piszesz: ..
trzciny pisze:
Czemu trzeba się ponownie logować przy próbie umieszczania wpisów, to zaczyna denerwować kiedyś tego nie było. Odechciewa się pisać jak człowiek się naprodukuje, a potem nie ma jego wypocin.

Ustaw sobie automatyczne logowanie przy każdorazowym wejściu na forum :wink:

_________________
odkłady pszczele Na 2017 <- kliknij
Tu kupisz odkłady pszczele - sklepik internetowy Pasieka Ambrozja


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 29 marca 2016, 21:43 - wt 
trzciny, jak się logujesz masz pod oknem w jakie wpisujesz hasło takie małe okienko przy napisie Loguj mnie automatycznie, zaznaczasz to przy logowaniu sie i po temacie. Została skrócona sesja by odciążyć procesor na serwerze i stąd takie efekty jeśli nie zaznaczy się tej opcji to po 600-set sekundach zostajesz wylogowany automatem.


Na górę
  
 
Post: 30 marca 2016, 07:00 - śr 

Rejestracja: 02 stycznia 2014, 21:47 - czw
Posty: 276
Lokalizacja: okolice Piły
Ule na jakich gospodaruję: wlkp
Miejscowość z jakiej piszesz: Płytnica
Mała rada , można i tak .Piszesz i żeby nie zginęło -opcja kopiuj ,przy następnym wejściu , -opcja wklej .Pozdrawiam .

_________________
Dla przyjaciół Zdzisiek,dla pszczółek wielbiciel.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 30 marca 2016, 07:39 - śr 

Rejestracja: 15 sierpnia 2013, 15:42 - czw
Posty: 446
Lokalizacja: Jestem Polakiem i jestem z tego dumny
Ule na jakich gospodaruję: Wielkopolski
ZRoko pisze:
Mała rada , można i tak .Piszesz i żeby nie zginęło -opcja kopiuj ,przy następnym wejściu , -opcja wklej .Pozdrawiam .
To bardzo dobry sposób - ja właśnie tak robię. Jak wspomniał admin - sesja trwa 600 sekund. Jeśli w tym czasie nie zostanie napisana i wysłana wiadomość to trzeba napisać jeszcze raz. Dlatego przed wysłaniem zaznaczam całość, klikam kopiuj i dopiero wysyłam. Jak nie poszło to klikam ctrl + v i wysyłam od nowa. Oczywiście dotyczy to wiadomości nie wysłanych w ciągu 600 sekund od kliknięcia "Nowy temat", "Odpowiedz" lub "Cytuj".


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 01 czerwca 2016, 13:25 - śr 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 21 listopada 2013, 20:57 - czw
Posty: 1723
Ule na jakich gospodaruję: wielkopolsk 12 ramkowy 1+3x1/2
Miejscowość z jakiej piszesz: lubelskie
BoCiAnK, dlaczego mnie strona blokuje, wyskakuje komunikat "masz zabronione przeglądanie tej witryny "?

_________________
Dzisiaj spojrzałem na swój nick ,potem na awatar.To nie jest tak jak myślisz -się uśmiałem.
https://www.windy.com/pl/-Menu/tools?ra ... i:pressure


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 01 czerwca 2016, 13:35 - śr 
Bo masz zmienne ip i jak ruter zassie Ci jakieś z listy blokowanej (spamerów i zbanowanych użytkowników bo te ip się ładują różne) to nie masz dostępu do strony, wystarczy wówczas zresetować ruter przez wyłączenie go na 10 sekund by zassał inne ip.


Na górę
  
 
Post: 01 czerwca 2016, 22:17 - śr 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 21 listopada 2013, 20:57 - czw
Posty: 1723
Ule na jakich gospodaruję: wielkopolsk 12 ramkowy 1+3x1/2
Miejscowość z jakiej piszesz: lubelskie
Nie używam rutera przy tym komputerze

_________________
Dzisiaj spojrzałem na swój nick ,potem na awatar.To nie jest tak jak myślisz -się uśmiałem.
https://www.windy.com/pl/-Menu/tools?ra ... i:pressure


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 01 czerwca 2016, 22:24 - śr 
No to modem.


Na górę
  
 
Post: 31 października 2016, 22:20 - pn 

Rejestracja: 16 lipca 2015, 14:04 - czw
Posty: 13
Ule na jakich gospodaruję: wlkp
Miejscowość z jakiej piszesz: Zielona Góra
Szkoda, że usuwacie mój wpis, a od kilku dni nic z tym nie zostało zrobione. Ktoś wam narobił bałaganu na forum, bo macie trojana. Na każdej podstronie mój antywirus alarmuje zagrożenie.
Na PW też nikt nie odpisał...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 31 października 2016, 22:21 - pn 
ADMINISTRATOR
Awatar użytkownika

Rejestracja: 01 września 2013, 09:18 - ndz
Posty: 4293
Lokalizacja: Beskid Żywiecki/woj. Śląskie/powiat Żywiecki
Ule na jakich gospodaruję: Dadant, wielkopolski
af2p, nie usunąłem tylko przeniosłem bo już jest temat o wirusie :wink:

_________________
Pozdrawiam całą brać pszczelarską,
BARciak


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 09 listopada 2016, 15:28 - śr 

Rejestracja: 11 kwietnia 2010, 20:15 - ndz
Posty: 5
Lokalizacja: szczecin
Daję ogłoszenie o sprzedaży miodu w dziale sprzedam, a ktoś to usuwa-dlaczego????


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 09 listopada 2016, 17:16 - śr 
ADMINISTRATOR
Awatar użytkownika

Rejestracja: 01 września 2013, 09:18 - ndz
Posty: 4293
Lokalizacja: Beskid Żywiecki/woj. Śląskie/powiat Żywiecki
Ule na jakich gospodaruję: Dadant, wielkopolski
Heavy, ja usuwam.

:arrow: 10. Dział Ogłoszeń przeznaczony jest również dla użytkowników forum do zamieszczania przez nich prywatnych jednorazowych ofert: odsprzedania, chęci kupienia, wymiany, oddania lub uzyskania pomocy w dziedzinie pszczelarstwa. Ogłoszenie musi zawierać ilość (nie może być ona hurtowa), cenę, ewentualnie zdjęcie/a. Pszczelarze Ci nie muszą należeć do grupy AssistantVip, muszą natomiast być zarejestrowani minimum 30 dni wcześniej przed założeniem tematu z ogłoszeniem i muszą mieć napisanych na forum minimum 30 postów merytorycznych treścią pszczelarską.

_________________
Pozdrawiam całą brać pszczelarską,
BARciak


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 22 listopada 2016, 23:15 - wt 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 20 listopada 2016, 13:38 - ndz
Posty: 168
Lokalizacja: Mazowsze, południowe okolice W-wy
Ule na jakich gospodaruję: klasyczny stojak wlkp + 1wz
Miejscowość z jakiej piszesz: Łazy, pow. piaseczyń
Jak na swoim profilu umieścić podpis w stopce?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 23 listopada 2016, 14:09 - śr 
ADMINISTRATOR
Awatar użytkownika

Rejestracja: 01 września 2013, 09:18 - ndz
Posty: 4293
Lokalizacja: Beskid Żywiecki/woj. Śląskie/powiat Żywiecki
Ule na jakich gospodaruję: Dadant, wielkopolski
LK 166 pisze:
Jak na swoim profilu umieścić podpis w stopce?


klikasz w napis "Twoje konto" i tam masz "Profil". Jak klikniesz to tam masz "Podpis".

_________________
Pozdrawiam całą brać pszczelarską,
BARciak


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 23 listopada 2016, 16:01 - śr 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 20 listopada 2016, 13:38 - ndz
Posty: 168
Lokalizacja: Mazowsze, południowe okolice W-wy
Ule na jakich gospodaruję: klasyczny stojak wlkp + 1wz
Miejscowość z jakiej piszesz: Łazy, pow. piaseczyń
BARciak pisze:
klikasz w napis "Twoje konto" i tam masz "Profil". Jak klikniesz to tam masz "Podpis".

W tym problem, że właśnie nie ma.
Na końcu Profilu jest: Ule w jakich gospodaruję; GG; Wyślij/Wyczyść.
A potem: Strona Główna Forum; Strefa czasowa UTC+1godz.

Pozdrawiam.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 23 listopada 2016, 16:48 - śr 
ADMINISTRATOR
Awatar użytkownika

Rejestracja: 01 września 2013, 09:18 - ndz
Posty: 4293
Lokalizacja: Beskid Żywiecki/woj. Śląskie/powiat Żywiecki
Ule na jakich gospodaruję: Dadant, wielkopolski
LK 166 pisze:
W tym problem, że właśnie nie ma.


Ja mam. Dołączam zrzut ekranu sprzed minuty.


Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

_________________
Pozdrawiam całą brać pszczelarską,
BARciak


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 23 listopada 2016, 20:47 - śr 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 20 listopada 2016, 13:38 - ndz
Posty: 168
Lokalizacja: Mazowsze, południowe okolice W-wy
Ule na jakich gospodaruję: klasyczny stojak wlkp + 1wz
Miejscowość z jakiej piszesz: Łazy, pow. piaseczyń
BARciak pisze:
Ja mam. Dołączam zrzut ekranu sprzed minuty

Ja nie potrafię zrobić zarzutu ekranu, ale zrobiłem kopię i oto wklejam:
_______________________________________________________________________
Opcje

Ogólne
Profil
» Profil
» Awatar
» Ustawienia konta
Ustawienia witryny
Prywatne wiadomości
Grupy
Przyjaciele i wrogowie
UCP_CAT_MCHAT
Galeria

Przyjaciele

Online Nie ma dostępnych przyjaciół

Offline Nie ma niedostępnych przyjaciół
_______________________________________________________________________
pozdrawiam


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 23 listopada 2016, 22:02 - śr 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 14 lipca 2016, 12:43 - czw
Posty: 503
Ule na jakich gospodaruję: wielkopolski
Miejscowość z jakiej piszesz: Konopiska
Klikasz:
Twoje Konto->Profil->Podpis

"Podpis" jest zaraz pod "Profil" ale dopiero po kliknięciu na "Profil"

_________________
Pozdrawiam
Sławek
Moje psiaki: http://www.cavaliery.com


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 23 listopada 2016, 22:11 - śr 
ADMINISTRATOR
Awatar użytkownika

Rejestracja: 01 września 2013, 09:18 - ndz
Posty: 4293
Lokalizacja: Beskid Żywiecki/woj. Śląskie/powiat Żywiecki
Ule na jakich gospodaruję: Dadant, wielkopolski
slaw007 pisze:
Klikasz:
Twoje Konto->Profil->Podpis

"Podpis" jest zaraz pod "Profil" ale dopiero po kliknięciu na "Profil"


Czyli tak jak ja pokazałem :)

_________________
Pozdrawiam całą brać pszczelarską,
BARciak


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 23 listopada 2016, 22:32 - śr 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 14 lipca 2016, 12:43 - czw
Posty: 503
Ule na jakich gospodaruję: wielkopolski
Miejscowość z jakiej piszesz: Konopiska
Tak :)

Sławek

_________________
Pozdrawiam
Sławek
Moje psiaki: http://www.cavaliery.com


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 23 listopada 2016, 22:49 - śr 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 20 listopada 2016, 13:38 - ndz
Posty: 168
Lokalizacja: Mazowsze, południowe okolice W-wy
Ule na jakich gospodaruję: klasyczny stojak wlkp + 1wz
Miejscowość z jakiej piszesz: Łazy, pow. piaseczyń
To co wkleiłem jest po kliknięciu pierwszego słowa "Profil" - to co się wyświetliło.
Drugie słowo "Profil" jest nieklikalne.
Po drugim słowie "Profil" mam Awatar.
Czy ja czegoś nie rozumiem?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 24 listopada 2016, 16:46 - czw 
ADMINISTRATOR
Awatar użytkownika

Rejestracja: 01 września 2013, 09:18 - ndz
Posty: 4293
Lokalizacja: Beskid Żywiecki/woj. Śląskie/powiat Żywiecki
Ule na jakich gospodaruję: Dadant, wielkopolski
LK 166, najwyraźniej jeden z adminów coś wam pozmieniał.

_________________
Pozdrawiam całą brać pszczelarską,
BARciak


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 24 listopada 2016, 18:44 - czw 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 21 listopada 2013, 20:57 - czw
Posty: 1723
Ule na jakich gospodaruję: wielkopolsk 12 ramkowy 1+3x1/2
Miejscowość z jakiej piszesz: lubelskie
Ja z kolei nie mogę zmienic hasła na nowe

_________________
Dzisiaj spojrzałem na swój nick ,potem na awatar.To nie jest tak jak myślisz -się uśmiałem.
https://www.windy.com/pl/-Menu/tools?ra ... i:pressure


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 03 grudnia 2016, 11:11 - sob 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 20 listopada 2016, 13:38 - ndz
Posty: 168
Lokalizacja: Mazowsze, południowe okolice W-wy
Ule na jakich gospodaruję: klasyczny stojak wlkp + 1wz
Miejscowość z jakiej piszesz: Łazy, pow. piaseczyń
BARciak pisze:
LK 166, najwyraźniej jeden z adminów coś wam pozmieniał.

Czy nie ma możliwości aby ponownie zmienił i doprowadził do porządku?
Pozdrawiam


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 03 grudnia 2016, 11:14 - sob 
ADMINISTRATOR
Awatar użytkownika

Rejestracja: 01 września 2013, 09:18 - ndz
Posty: 4293
Lokalizacja: Beskid Żywiecki/woj. Śląskie/powiat Żywiecki
Ule na jakich gospodaruję: Dadant, wielkopolski
LK 166 pisze:
BARciak pisze:
LK 166, najwyraźniej jeden z adminów coś wam pozmieniał.

Czy nie ma możliwości aby ponownie zmienił i doprowadził do porządku?
Pozdrawiam


Napisz do jednego z nich. Może co poradzi :)

_________________
Pozdrawiam całą brać pszczelarską,
BARciak


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 09 grudnia 2016, 21:11 - pt 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 08 grudnia 2009, 17:32 - wt
Posty: 2126
Lokalizacja: Płock
Witam
Nigdy tu jeszcze nie byłem i nie zadawałem pytań dla administratorów ale dzisiaj nie mogę otworzyć strony z tematami "sprzedam" w ogłoszeniach-wyświetla mi, że nie ma postów na tej stronie czy u mnie coś nie tak czy ktoś to usunął ???

_________________
waldek6530


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 09 grudnia 2016, 21:12 - pt 
ADMINISTRATOR
Awatar użytkownika

Rejestracja: 01 września 2013, 09:18 - ndz
Posty: 4293
Lokalizacja: Beskid Żywiecki/woj. Śląskie/powiat Żywiecki
Ule na jakich gospodaruję: Dadant, wielkopolski
waldek6530, nie ma postów.

_________________
Pozdrawiam całą brać pszczelarską,
BARciak


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 09 grudnia 2016, 21:52 - pt 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 11 czerwca 2008, 21:30 - śr
Posty: 1086
Lokalizacja: Kwidzyn
Ule na jakich gospodaruję: leżak wielkopolski z nads 1/2D
BARciak pisze:
waldek6530, nie ma postów.


Znaczy niema postów ,bo jest post ??
Czy od nowa zakładać tematy ,a te co zostały usunięte dla czystoŚci strony SPRZEDAM .
Tak dla jasności sprawy tylko zapytowywuję ??


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 09 grudnia 2016, 21:53 - pt 
ADMINISTRATOR
Awatar użytkownika

Rejestracja: 01 września 2013, 09:18 - ndz
Posty: 4293
Lokalizacja: Beskid Żywiecki/woj. Śląskie/powiat Żywiecki
Ule na jakich gospodaruję: Dadant, wielkopolski
qq, Bogdan coś przypadkiem kliknął z tego co wiem :)

_________________
Pozdrawiam całą brać pszczelarską,
BARciak


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 10 grudnia 2016, 10:43 - sob 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 08 grudnia 2009, 17:32 - wt
Posty: 2126
Lokalizacja: Płock
BARciak pisze:
qq, Bogdan coś przypadkiem kliknął z tego co wiem

Zdarza si e , nie myli się tylko ten co nic nie robi.

Ale wrócą te stare czy zakładamy nowe tematy ?

_________________
waldek6530


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 10 grudnia 2016, 12:56 - sob 
ADMINISTRATOR
Awatar użytkownika

Rejestracja: 01 września 2013, 09:18 - ndz
Posty: 4293
Lokalizacja: Beskid Żywiecki/woj. Śląskie/powiat Żywiecki
Ule na jakich gospodaruję: Dadant, wielkopolski
waldek6530, jak ktoś bardzo chce coś sprzedać to myślę, że i tak założy kolejne ogłoszenie :)

_________________
Pozdrawiam całą brać pszczelarską,
BARciak


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 10 grudnia 2016, 19:05 - sob 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 08 grudnia 2009, 17:32 - wt
Posty: 2126
Lokalizacja: Płock
No już właśnie założyłem :)

_________________
waldek6530


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 15 grudnia 2016, 22:15 - czw 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 04 czerwca 2015, 16:47 - czw
Posty: 181
Lokalizacja: Sądeczyzna
Ule na jakich gospodaruję: wielkopolski
Miejscowość z jakiej piszesz: Mordarka
Witam
Pytanie do adminów.
Czemu nie mogę otworzyć mapki hodowców matek pszczelich i mapki użytkowników. Jest jakiś problem czy raczej to po mojej stronie coś z knociłem ?

_________________
Zmiana nigdy nie boli, to opór przed nią jest bolesny.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 15 grudnia 2016, 22:29 - czw 
ADMINISTRATOR
Awatar użytkownika

Rejestracja: 01 września 2013, 09:18 - ndz
Posty: 4293
Lokalizacja: Beskid Żywiecki/woj. Śląskie/powiat Żywiecki
Ule na jakich gospodaruję: Dadant, wielkopolski
to1mas, ani nasz błąd ani Twój :) To błąd Google.

_________________
Pozdrawiam całą brać pszczelarską,
BARciak


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 19 grudnia 2016, 10:00 - pn 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 04 czerwca 2015, 16:47 - czw
Posty: 181
Lokalizacja: Sądeczyzna
Ule na jakich gospodaruję: wielkopolski
Miejscowość z jakiej piszesz: Mordarka
ok. dzieki

_________________
Zmiana nigdy nie boli, to opór przed nią jest bolesny.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 89 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Przejdź do:  

Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

www.pasiekaambrozja.pl/forum/index.php



    Matki pszczele Pasieka Zarodowa Aga    Słoje 900   baner na stron

       baner czasopisma Pasieka

Pasieka Pod Lipą w Dzietrznikach      Pasieka Pogodny Piątek   FERENC FRANCISZEK KNIEJA

   Producent sprzętu pszczelarskiego   



Chcesz zareklamować swoją stronę na naszej skontaktuj sie z Administratorem


"Wszystkie prawa zastrzeżone"©. Zakaz powielania i rozpowszechniania treści oraz zdjęć z forum bez zgody autora i Administracji