proba1 pisze:
1. Czy to że miód jest rzadki bądź gęsty zależy od jego rodzaju?
2. Czy są jakieś sposoby żeby zwiększyć "płynność" miodu gęstego?
3. Czy może spadziowy jest taki płynny bo jest chrzczony, wiadomo górale żeby opchnąć wszystko zrobią?
Dziękuje za ewentualną odpowiedź.
Dodam tylko, że wielokwiatowy nie był przechowywany w ciemnym a spadziowy był w szafce i przez rok się nie skrystalizował.
Opowiem Ci krótko
Kup se Gościu książkę na temat" Produktów Pszczelich " pod tytułem
Miód Skład i Właściwości Biologiczne Bo widocznie wszystkich sądzisz widocznie według siebie
i tak byś pewnie nie uwierzył zwykłemu pszczelarzowi
A Co do Górali Chociaż nim się nie czuję no może tak trochę jako " Góral Nizinny ' i jak byś to przy mnie powiedział to wybacz poświęcił bym słoik 09l miodu Spadziowego takiego Skrystalizowanego Zeszło Rocznego dość mocno Ale przy mnie byś go zjadł bez serka i bez popicia
Bo to żeś Ty się dałeś wyciulać to nie znaczy że wszyscy są tacy