Będę miał do sprzedania 2 matki reprodukcyjne z trutowiska górskiego w Austrii. Zamówiłem więcej a oni zamiast anulować poprzednie zamówienie jak do nich pisałem połączyli dwa w jedno i bede miał 6 reprodukcyjnych zamiast 4 jak chciałem. Matki to krainki, cena przy odbiorze osobistym 350 pln sztuka/ mieszkam blisko Wadowic. Nie znam jeszcze dokładnego terminu wysyłki od hodowcy. Jeśli trzeba wysłać to cena + koszt wysyłki. Nie będę pisał że to są jakieś cudownie linie z supermocami po prostu zwykła solidna krainka. Jeśli ktoś wierzy w bajki internetowych handlarzy perełkami to mogę jechać z tymi matkami do Wadowic na kremówki ewentualnie do kalwari zebrzydowskiej będą wtedy rekordzistkami
Od lat zamawiam zagranicą matki są tańsze niż krajowe i lepszej jakości. Taka matka pożyje i 6 lat. Według mnie lepiej kupić matki u źródła, niż piąta wodę po kisielu i jeszcze drożej niż oryginał i cieszyć się nią sezon max dwa i hodować matki w ciemno bez szansy sprawdzenia materiału na mniejszej liczbie rodzin . Kolejna kwestia jest to że sami nie wiemy co lata po polskim niebie bo straciliśmy nad tym całkowita kontrolę więc powrót do korzeni jest dobrym rozwiązaniem
Reasumując
2 wolne matki reprodukcyjne po 350 pln sztuka, termin wysyłki będę znał na dniach
Kontakt wyłącznie telefoniczny 72cztery2dwa7 381