kolopik, ponadto jeśli nie chcesz czytać postów jakiegoś użytkownika wystarczy że dodasz go w swoim profilu do "wrogów" czyt. ignorowanych użytkowników i już jego posty nie będą ci się wyświetlały.
bza5 pisze:
a nie zapominajmy o tym, że ten temat to: Dziś pytanie dziś odpowiedz. Więc skoro jest taki utworzony to chyba o to chodzi by można było łatwo i przede wszystkim szybko uzyskać odpowiedz czyż nie? Mi nie przeszkadza taka ilość postów takie są fora i popieram tok myślenia Cordovana, a tym bardziej co robić w długie zimowe wieczory? tylko grzebać na forum i coś ciekawego, nowego wyszukiwać i jak znajdziesz to dopiero wciągnie i do północy z bani i nim się obejrzysz to już pierwszy oblot.
Zgadza się i w tym temacie
Dziś pytanie, dziś odpowiedź nic nie łączymy jeśli już padła choć jedna odpowiedź na zadane pytanie, bo jak już pisałem pytający najszybciej trafi do założonego przez siebie wątku, jak mu połączę albo któryś z Modów to zrobi to wtedy pytający albo będzie musiał szukać swojego pytania (z reguły myśli, że mu się post usunęło) i/albo zakłada taki sam w nowym znów temacie. W pozostałych działach każdy z nas stara się w miarę swojego "wolnego czasu" jaki poświęca by był porządek na forum. Kolego nam nikt za to złamanego grosza nie płaci i płacił nie będzie. To, że forum istnieje i że jest tutaj myślę
"fajny klimat pszczelarski" to zasługa Bogdana, że forum założył i je utrzymuje finansowo (serwer,domenę) oraz tych co zajmują się moderacją bo chcą by było tutaj jak w gronie przyjaciół i by można swobodnie sobie pogadać, wymienić doświadczenia, pośmiać się, doradzić jeden drugiemu, podszkolić adeptów pszczelarstwa,
propagować pszczelarstwo jako coś pożytecznego. Owszem zdarzają się sprzeczki ale nie ma przecież domu bez łomu. Jeżeli ktoś ma obiekcje co do naszego dobrowolnego działania tutaj dodam że
"Dla Was" to ja przecież tutaj nikogo nie trzymam, są inne fora pszczelarskie, może czytelniejsze, bardziej poukładane z 15 adminami i 10 modami albo takie na których jest 5 do 10 postów na dzień, tam nie ma chaosu tematów - droga wolna. I na tym zakończmy ten temat bo niepotrzebnie ktoś coś jeszcze klepnie a potem będzie tego żałował. Pozdrawiam wszystkich i myślę że to wszystko tylko brak zajęć w pasiece i niepotrzebnie się koledzy wzburzacie.