darius4257 pisze:
czesc
Musze cos madrego napisac bo mnie z forum wyrzuca i bede bezrobotny..
----okoczal-----psze..... o twardym plastiku jako powalka..Teoretycznie mysli on dobrze i MOZNA to zastosowac do malych ulikow weselnych(20X20 cm) do tego jeszcze jak wytnie otworek okolo 25mm to mozna przez otworek wstawic plastik z matka nieurodzona.Super sprawa....
Ale przechodzimy na powierzchnie 45cmX45cm kladziemy taki plastik twardy i przygniatamy mase pszczol...Czyli jest niedopuszczalne ...Ja bym plakal przy takim przygniataniu ...unikniemy tego przygniatania stosujac normalna folie a jak jest za cienka to patyczek w poprzeg ramek..Najlepsza folie jaka mialem to jest ta folia co kiedys uzywano do osloniecie wanny w laziece jest gruba i gietka i widac przez nia nawet czy warrosa ma umyte nogi .Folia jest tania a plastik drogi i po jakims czasie folie znajdziesz zmienisz a plastik trzeba kupic.Klade czerwona folie lub niebieska po roku staje sie ona bezbarwna ze wzgledu na dzialanie slonca i czasu .Na tym bym zakonczyl moje wypociny..pozdrawiam Wesolych Swiat..................poz d
(Za moje blendy obciarzam rzkolnictwo w p.)
Błędy wybaczamy i prosimy o więcej.