FORUM PSZCZELARSKIE "AMBROZJA" WITA MIŁOŚNIKÓW

Miód Pasieka Ule Matki - Pszczelarstwo to Nasza pasja.
baner czasopisma Pasieka Portal Pszczelarski
Dzisiaj jest 20 sierpnia 2025, 22:33 - śr

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 59 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Ule na jakich gospodaruję: wielkopolskie korp i 1/2
Adam rozumiem że zgłosiłeś aukcję jako nieuczciwą ? Ze względu na zdjęcia opis ? Jesli tak to Allegro go potraktowało prawidłowo to właściwie co facet chce udowodnić ? Że opisywał co innego z innym zdjęciem ? Kolopik słuszne spostrzeżenie i uwaga. Mnie tu dalej coś nie pasuje skoro facet chciał sprzedać praski to dlaczego nie wstawił zdjęć tych prasek mieszał od początku.

Awatar użytkownika

Ule na jakich gospodaruję: WLKP 18cm
Ja zrobiłem co uważam za stosowne - ostrzegłem przed nieuczciwym zachowaniem Krzysztofa. Gość nadal oszukuje kupujących wstawiając ukradzione zdjęcia i podając nieprawdziwy opis. Na allegro możesz wystawić aukcję z opisem sprzedam kurę znoszącą złote jajka - allegro Ci takiej aukcji nie usunie. Wiele razy kradzione były na aukcjach moje zdjęcia - jedyna odpowiedź allegro - nie mamy uprawnień, aby stwierdzić, czyje są to zdjęcia - proszę kontaktować się ze sprzedającym lub wystąpić na drogę prawną. To ich standardowy tekst.

Awatar użytkownika

Ule na jakich gospodaruję: wielkopolskie korp i 1/2
Krzysztof ma tupet bo skoro wstawiał nieswoje zdjęcia to powinien przeprosić poprawić i było ok ale on sądem straszy no niezły jest.

Awatar użytkownika

Ule na jakich gospodaruję: WLKP
KrzysztofN pisze:
Ps. A czym może się pochwalić kolega jak ma osiągnięcia w życiu i co zrobił dla innych poza tym ze przekonuje ludzi do silikonu który był przez nas testowany lata temu i zupełnie się nie sprawdził nie on pierwszy wpada na pomysł żeby odciskać węże w silikonie. Silikon jest dobry ale do kabin prysznicowych takie jest nasze zdanie.

Silikon przecierz nie sanitarny :haha: Z drugiej strony jak można wpaść na to że są inne silikony.

Kradzież zdjęcia miałaby być osiągnięciem ?

adamjaku pisze:
Gość nadal oszukuje kupujących wstawiając ukradzione zdjęcia i podając nieprawdziwy opis.
I tobie Adaś szczerze mówiąc wielkie G do tego, jak ktoś go pozwie za plagiat, kradzież zdjęć, filmu czy opisu ew. za towar niezgodny z opisem i zdjęciami to on będzie miał problem.

Widzę że zapędziłeś się troszkę bo widać zabolało że nie ty jeden praski wystawiasz na handel. Poza tym zobacz sobie pkt. 10 regulaminu. Myślę że Moderatorzy powinni temat posprzątać bo do niczego nie prowadzi poza wzajemnymi przepychankami.

Awatar użytkownika

Ule na jakich gospodaruję: WL
A ja popieram Adama bo oszustów trzeba eliminować ja sie na praskach nie znam nie mam zamiaru w najblizszym czasie kupowac wiec mnie nie interesuja, ale tu jest forum i kazdy ma prawo napisac temat zeby ostrzec innych przed kims kto nawet próbuje kogos oszukac i wcale nikomu G do tego wypowiadamy opinie o ulach odkładach i matkach od hodowców bo mamy takie prawo, i gdyby mi ktos wcisnoł g... to zaden punkt ani 10 ani zaden inny by mnie nie powstrzymał. nie wypowiadałem sie bo i nie moja sprawa ale skoro ktos daje argumenty dlaczego aukcja jest nie do konca fer a wiekszosc ma problem ze sie wychyla, to trzeba zajac jakias strone, pozdrawiam

michalpriebe,
michalpriebe pisze:
to trzeba zajac jakias strone
nie zajmuję nijakiej strony. Uważam tylko by kogoś zrównać z ziemią nawet jeśli to ostrzeżenie dla innych to trzeba mieć solidne dowody a Adam ich nie ma. :wink:

Awatar użytkownika

Ule na jakich gospodaruję: wielkopolski
Tak jak pisze Cordovan temat zamykam, bo nie prowadzi on do niczego konstruktywnego. Prywatne sprawy pomiędzy dwoma użytkownikami najlepiej będzie załatwić polubownie, a nie na forum publicznym. Tym bardziej, że oskarżenia są poważne, a forum Ambrozja nie jest żadną ze stron w sporze.

Ktoś w ch.. robi ludzi !!
http://allegro.pl/praska-do-wezy-pszcze ... 14276.html

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 59 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]