FORUM PSZCZELARSKIE "AMBROZJA" WITA MIŁOŚNIKÓW

Miód Pasieka Ule Matki - Pszczelarstwo to Nasza pasja.
baner czasopisma Pasieka Portal Pszczelarski
Dzisiaj jest 24 czerwca 2025, 00:45 - wt

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 29 ] 
Autor Wiadomość
BoCiAnK pisze:

Lecz nie Toleruję " UBLIŻANIA JEDEN DRUGIEMU "

Ja tez nie toleruje tego kiedy ludzie dokuczaja sobie i brzydko do siebie pisza....

Mimo ze to tylko forum, wszyscy powinnismy tak sie zwracac do innych osob jak sami chcemy byc traktowani przez innych ludzi, czyli milo, cieplutko i bez wulgarnych slow. :lol:

Awatar użytkownika

Ule na jakich gospodaruję: dadant
biedronka1 pisze:
BoCiAnK pisze:

Lecz nie Toleruję " UBLIŻANIA JEDEN DRUGIEMU "

Ja tez nie toleruje tego kiedy ludzie dokuczaja sobie i brzydko do siebie pisza....

Mimo ze to tylko forum, wszyscy powinnismy tak sie zwracac do innych osob jak sami chcemy byc traktowani przez innych ludzi, czyli milo, cieplutko i bez wulgarnych slow. :lol:

ja to proponuję najpierw przejrzeć to forum a później coś napisać bo z forum pszczelarskiego zrobił się śmietnik dzięki twojemu pisaniu w każdym temacie o pierdołach

Tytuł:
Masz zupełną rację bzzy , admin będzie musiał trochę posprzątać „ bogdanzawodowiec „ .Ale czy patrzyłeś do kalendarza i wiesz że wczoraj był międzynarodowy dzień humoru .

Ps. czuję że jaszcze dzisiaj mi się udziela .

Tytuł:
Makumba pisze:
Masz zupełną rację bzzy , admin będzie musiał trochę posprzątać „ bogdanzawodowiec „ .Ale czy patrzyłeś do kalendarza i wiesz że wczoraj był międzynarodowy dzień humoru .

O Humorze nie czytałem wczoraj do późnej nocy Miałem bardzo ciekawe zajęcie ale mniejsza jakie :mrgreen: No na necie ma się Makumba rozumieć
Bzyku Nie masz tak do końca racji pytania jakie zdała Nasza Mała Biedronka to retoryczne pytania na które zapewne każdy z nas nie raz musiał odpowiedzieć ciekawskiemu zjadaczowi Miodu
Wole takie dziecinne i proste pytania i odpowiedzieć jak pamiętasz wypowiedź pani prezes o kastingu ma matkę w ulu dobrze że Kamil przekopiował tekst bo owa mistrzyni zablokowała swoją pracę doktorską
>>>>> Temat jest tutaj <<<<< tam wypowiadała się Mistrzyni Pszczelarstwa A TY dziwisz się prostej biedronce co pewno gdyby nie pszczółka maja to by nie wiedziała jak pszczoła wygląda
Tak posprzątałem przenosząc i robiąc tematy myślę że wchodząc następnemu na to forum nie pszczelarzowi dużo to pomoże :wink:

Tytuł:
Pszczelarz Roku 2019
Pszczelarz Roku 2019
Awatar użytkownika

Bez komentarza! - cytuję
„Witajcie !
„To ode mnie niektorzy z Was dostali zaproszenie na moje forum na kazdy temat....Kto nie zechce ten do nas na forum nie dolaczy, kto zechce dolaczy i wierze, ze mu sie u nas spodoba.

Nogoglaszczka76 ten punkt, ktory wymienilas/les z mojego regulaminu, to jest taki zartoblwy punkt, ale czesto ludzie maja obawy ze musza za forum moze placic wiec go skasuje.

Serdecznie zapraszam wszystkich ktorzy lubia pisac na forach na moje forum i moje forum nie jest zadna konkurencja dla tego Waszego fajnego forum, przeciez mozna pisac i tutaj i u mnie.

Chcialabym podziekowac Waszemu milemu i jakze kulturalnemu Adminowi za wyrozumialosc i za to, ze zrobilam zamieszanie na forum.

Serdecznie ozdrawiam wszystkich uzytkownikow tego forum. „
„Czy nie boicie sie roju pszczol przeciez te ich zadla moga byc niebezpieczne?”
„Ja zaglosowalam na kazdego, poniewaz kazdy na swoj sposob na pewno sie stara i jest dobry. ”
„Piszecie ze bywaja pszczoly o nazwie; pszczola grecka, wiec moze tez bywaja o nazwie; pszczola polska? ”
„Czy zima Wasze pszczolki maja chociaz cieplutko?

Czy to prawda ze zima duzo pszczol umiera?”
„Henry a jak dlugo zyje jedna pszczolka, bo ktos kiedys mi mowil ze pszczolki tylko zyja od wiosny do jesieni. ”
„A po co temu najwiekszemu pszczelarzowi tyle pszczol? Przeciez on nie da rady codziennie zobaczyc wszystkich swoich pszczol....

Ja jakbym juz miala pszczoly to malo, tak zeby nadac im imiona i zebym je rozpoznawala, a one mnie. ”
„Nie wiem czy byl juz taki temat i jezeli byl to prosze moj przeniesc tam gdzie nalezy.

Mam do Was pytanie;

Jaki miod lepiej kupowac taki lany, ktory mozna jesc lyzeczka, czy taki bardzo twardy?”
„Czy to prawda ze kiedy pszczola uzadli czlowieka to zdycha?”
„Czyli z pszczolami jest tak jak z nami ludzmi, bywaja ludzie lagodni i zlosliwi.....

Chyba lepiej nie wchodzic w droge zlosliwym pszczolom? ”„Moje konto na szczescie nie swieci pustkami i oby nigdy nie swiecilo na pusto,”
„Zona pyta meza;
- Kochanie usmazyc ci jajka?
- Cycki se usmaz - odpowiada maz”

„Dziekuje za mile slowa jakie napisal Psepscolek, bo juz zwatpilam ze na tym forum sa mili ludzie....

I chce zaznaczyc ze nie jestem zadna biedronka, tylko Laura. ”
„Bujac to nas moze lekki, cieplutki wiatrek, a Ty Bocianku mozesz dolaczyc na hamak do nas”
Paraglider.

Tytuł:
Januszu
Ty i wielu innych nie pamiętasz początków tego forum i wolę mieć tu stado rozbrykanych biedronek jak stek komplementów obraźliwych postów Afer z którymi musiałem se poradzić nie koniecznie siedząc przed kompem
wiec Mi bujanie w obłokach na hamaku biedronki z Makumbą nie przeszkadza byle bujali się grzecznie to jak mnie weźmiesz na paralotnię to ich podglądniemy z wysoka :wink:

Tytuł:

Ule na jakich gospodaruję: brak
Ja nie pamiętam początków tego forum, ale pamiętam koniec zagajnika - mój koniec na tamtym forum. Każdy wątek był zaśmiecany niepotrzebnym spamem. Nawet jeśli temat wydawał się ciekawy to zawsze kończył się tak samo - kłótnią, dogryzaniem, wytykaniem, łapaniem za słowa itp. Zamiast czytać rzeczowe wypowiedzi człowiek tracił masę czasu na "filtrowanie". Mam nadzieję ze na tym forum do tego nie dojdzie i dlatego apeluję o ROZWAGĘ,nie uleganie PROWOKACJĄ i nie wdawanie się w niepotrzebne dyskusje

Tytuł:
Pszczelarz Roku 2019
Pszczelarz Roku 2019
Awatar użytkownika

Tak - masz rację. Nie pamiętam początków tego forum , ale nie chciałbym również oglądać za mego życia jego końca. Przecież tu wcale nie chodzi o naiwną biedronkę /bo aż tak naiwnych biedronek nie ma /., a jeżeli nie o nią , to być może o BoCiAn-ka. Zastanów się nad tą sugestią , mam w tym zakresie duże doświadczenie i mój nos wyczuwa wyrażny fetorek . Chciałbym się mylić.
Janusz.

Tytuł:
paraglider pisze:
Tak - masz rację. Nie pamiętam początków tego forum , ale nie chciałbym również oglądać za mego życia jego końca. Przecież tu wcale nie chodzi o naiwną biedronkę /bo aż tak naiwnych biedronek nie ma /., a jeżeli nie o nią , to być może o BoCiAn-ka. Zastanów się nad tą sugestią , mam w tym zakresie duże doświadczenie i mój nos wyczuwa wyrażny fetorek . Chciałbym się mylić.
Janusz.

Janusz próbujesz szyć jakieś intrygi zbyt grubymi nićmi i stałeś się podejrzliwy .Ja nie jestem żadnym agentem KGB tak samo agentka Laura nie jest z dawnego Sztazi pomimo że nadaje z Niemiec , tak ma napisane bynajmniej pod nickim .

Tytuł:
Pszczelarz Roku 2019
Pszczelarz Roku 2019
Awatar użytkownika

Zobaczymy czym to się skończy.Podejrzewam, ze już niedługo biedronka odleci w niebyt birkuta.

Tytuł:
Nie wiem dlaczego tak mi dokuczacie, ale to mile z Waszej strony nie jest....

Nie wiem o co mnie tez podejrzewacie, bo na zadnym innym forum z Wami nigdy nie bylam....

I jesli zasmiecalabym to forum, to ktorys z adminow zwrocilby mi uwage....

Pisze na temat w kazdym watku i ten kto sie mnie czepia ze zasmiecam niby forum, to jakis niedobry czlowiek, ktory na pewno zawsze czepia sie wszystkich i wszystkiego, no i w koncu za to ze jest taki niedobry moga mu pszczoly pouciekac, bo nie wierze, zeby pszczoly chcialy przebywac z niedobrymi ludzmi...

Ja mam moje forum i w ogole z Wami nie musze tutaj rozmawiac, dotad rozmawialam, bo myslalam ze poznam tutaj mile osoby i dowiem sie cos o pszczolach i miodzie....

Brzydko robicie, ze kogos nowego tak traktujecie..... :evil:

Tytuł:
Awatar użytkownika

biedronka1,
Wstąpiłaś na forum pszczelarskie gdzie czasami zachowanie kolegów można porównać do rozdrażnionych pszczół
- uwież- naprawdę są wtedy bardzo nie przyjemne bez wiekszego powodu żądlą :evil: .
Więc jednak masz możliwosc dowiedzieć sie czegoś o pszczołach - pomimo ze dają nam słodki i pyszny miód - bywają nieprzyjemne :twisted:
Ale nie zrażaj się tym
oprucz szerszeni i os sa jeszcze inne owady nawet na tym forum :mrgreen:
i pod twardym chitynowym pancerzykiem mają szczere i otwarte serca :roll:
Trzeba tylko znaleźć sposób, aby tam trafić :shock: :idea: :idea: :?: :?:

Pozdrawiam Szczupak :mrgreen: (zielony nie w jednym temacie )

[scroll]PS. nietwierdze że to łatwe- ale możliwe :wink:[/scroll]

Tytuł:
" No koledzy nie spisaliście się na medal a gdyby to był nowy młody głodny wiedzy adept na pszczelarza to co odszedł by z kwitem
A potem czytamy że doświadczeni pszczelarze nie chcą dzielić się wiedza

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ule na jakich gospodaruję: Wielkopolskie
Cytuj:
" No koledzy nie spisaliście się na medal a gdyby to był nowy młody głodny wiedzy adept na pszczelarza to co odszedł by z kwitem
A potem czytamy że doświadczeni pszczelarze nie chcą dzielić się wiedza

Albo jak pszczółki wybierają w lutym nową matke z pośród robotnic :D:D:D:D:D:D:D :shock:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ule na jakich gospodaruję: dadant
[quote="biedronka1"]Nie wiem dlaczego tak mi dokuczacie, ale to mile z Waszej strony nie jest....

Nie wiem o co mnie tez podejrzewacie, bo na zadnym innym forum z Wami nigdy nie bylam....

I jesli zasmiecalabym to forum, to ktorys z adminow zwrocilby mi uwage....

Pisze na temat w kazdym watku i ten kto sie mnie czepia ze zasmiecam niby forum, to jakis niedobry czlowiek, ktory na pewno zawsze czepia sie wszystkich i wszystkiego, no i w koncu za to ze jest taki niedobry moga mu pszczoly pouciekac, bo nie wierze, zeby pszczoly chcialy przebywac z niedobrymi ludzmi...

Ja mam moje forum i w ogole z Wami nie musze tutaj rozmawiac, dotad rozmawialam, bo myslalam ze poznam tutaj mile osoby i dowiem sie cos o pszczolach i miodzie....

czytaj ze zrozumieniem, nie ktoś się czepia a ja się czepiam i nadal twierdzę że większość twoich postów to zaśmiecenie tego forum, jak Boguś uważa inaczej jego sprawa, aczkolwiek tematy powinny być na tyle poważne aby swoją uwagą przyciągały tych co mają najwięcej do powiedzenia, przy takich ci co dopiero zaczynają wiele się dowiedzą, a tak to mamy wiele postów każdego dnia tylko takich do poczytania jest niewiele

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ule na jakich gospodaruję: WZ, WP, wlkp
Makumba pisze:

Robert tak jak napisał Makumba od tego są też administratorzy żeby sprzątać i np przenosić posty do odpowiedniego tematu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :wink:

PS. swoja drogą ten międzynarodowy dzień humoru... od wczoraj a w zasadzie od przedwczoraj też mnie trzyma. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: I nie zanosi się na to aby mi przeszło. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pozdrawiam. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :wink:

Tytuł:
Pszczelarz Roku 2019
Pszczelarz Roku 2019
Awatar użytkownika

Potrafię odróżnić Marcinka - głodnego wiedzy pszczelarskiej, od biedronki która sama "nie wie" o co jej na tym forum chodzi. Nie za długo na każdej stronie będą już tylko bezsensowne pytania biedroneczki typu: A z czego pszczółki robią miodek?
Wybaczcie , ja się z towarzystwa wzajemnej adoracji i tego typu dyskusji wycofuję.
Cześć - paraglider.

Tytuł:

Ule na jakich gospodaruję: Dadant 435/17
Szkoda że Paraglider wycofujesz się , masz wielką wiedzę o pszczelarstwie, wiele z Twoich pomysłów mam zamiar sprawdzić w mojej pasiece. Mnie wcale nie przeszkadzają posty Biedronki-Laury, jak mnie coś nie interesuje to nie czytam, myślę że wniosła na forum troche wesołości swoimi pytaniami, przydał się taki przerywnik. Co dla jednego jest skarbem dla drugiego może być śmieciem. Wystarczy zaakceptować innych takich jacy są, jeśli manipulują ludżmi to ich problem, kłamstwo przemija. Żyliśmy dawniej w systemie zamkniętym na innych, mury chronią ale i ograniczają przed postępem.
Pozdrawiam
and777

Tytuł:

Ule na jakich gospodaruję: wlkp/wlkp 18cm
and777 pisze:
Szkoda że palaglider wycofujesz się , masz wielką wiedzę o pszczelarstwie, wiele z Twoich pomysłów mam zamiar sprawdzić w mojej pasiece. Mnie wcale nie przeszkadzają posty Biedronki-Laury, jak mnie coś nie interesuje to nie czytam, myślę że wniosła na forum troche wesołości swoimi pytaniami, przydał się taki przerywnik. Co dla jednego jest skarbem dla drugiego może być śmieciem. Wystarczy zaakceptować innych takich jacy są, jeśli manipulują ludżmi to ich problem, kłamstwo przemija. Żyliśmy dawniej w systemie zamkniętym na innych, mury chronią ale i ograniczają przed postępem.
Pozdrawiam
and777

Ale jeżeli już ma ktoś odejść to wolałbym aby zrobiła to biedronka.

Tytuł:

swiwojtek pisze:
and777 pisze:
Szkoda że palaglider wycofujesz się , masz wielką wiedzę o pszczelarstwie, wiele z Twoich pomysłów mam zamiar sprawdzić w mojej pasiece. Mnie wcale nie przeszkadzają posty Biedronki-Laury, jak mnie coś nie interesuje to nie czytam, myślę że wniosła na forum troche wesołości swoimi pytaniami, przydał się taki przerywnik. Co dla jednego jest skarbem dla drugiego może być śmieciem. Wystarczy zaakceptować innych takich jacy są, jeśli manipulują ludżmi to ich problem, kłamstwo przemija. Żyliśmy dawniej w systemie zamkniętym na innych, mury chronią ale i ograniczają przed postępem.
Pozdrawiam
and777

Ale jeżeli już ma ktoś odejść to wolałbym aby zrobiła to biedronka.

Wojtusiu a gdyby to tak na ciebie skarbeńku padło cobyś pomyślał czytając taki tekscik jak go napisałes właśnie

Tytuł:

Ule na jakich gospodaruję: wlkp/wlkp 18cm
Nie ma co mówić co by było gdyby, poprostu: Wszyscy wiedzą jaka jest tematyka tego forum i dlaczego tu siedzimy. Nikt mi nie wmówi że paraglider jest mniej ważny niż biedronka1, do której zresztą nic nie mam.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ule na jakich gospodaruję: WZ, WP, wlkp
A ja chciałbym żeby nikt nie odchodził... I ponad wszelką wątpliwość popieram and777.
Jeśli nie będzie akceptacji dla odmienności różnych poglądów czy pytań itp. itd. to nie będzie dobrze. Nie ma niemądrych pytań są czasem niemądre odpowiedzi. Skąd wiadomo że Biedronka nie zajmie się w przyszłości pszczelarstwem?? Koleje losu są różne. Warto się czasem po prostu zastanowić. Ja jak nie mam za dużo do powiedzenia to się nie wychylam. Jednakże otwartość na drugiego człowieka jest równie ważna w każdej grupie czy to będzie grupa pszczelarzy czy osób z zupełnie poza takiej czy innej dziedziny. Czasem impulsywnie można zareagować bo jesteśmy LUDŹMI i popełniamy błędy tylko po czasie przychodzi refleksja i... no właśnie. Co wtedy?? Wtedy pojawia się wstyd że może zrobiłem nie tak jak powinienem i czy się przyznam do błędu czy też będę go dalej pogłębiał to już zależy tylko ode mnie.

Pozdrawiam.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ule na jakich gospodaruję: wlkp.
paraglider pisze:
P...Nie za długo na każdej stronie będą już tylko bezsensowne pytania biedroneczki typu: A z czego pszczółki robią miodek?
Wybaczcie , ja się z towarzystwa wzajemnej adoracji i tego typu dyskusji wycofuję.
Cześć - paraglider.

Janusz, daj spokój Z TAKIMI DECYZJAMI. Za chwile sytuacja się unormuje i wszystko wróci do normy. Na grupie dyskusyjnej na której jestem jednym z moderatorów takie "zjawiska" nazywa się po imieniu - "trollami" i tak też traktuje. Bogdan jest bardziej tolerancyjny ale jestem pewien że i On ma swoją granicę tolerancji :)

Pozdrawiam
CYNIG

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ule na jakich gospodaruję: wlkp.
Psepscółek pisze:
... Jeśli nie będzie akceptacji dla odmienności różnych poglądów czy pytań itp. itd. to nie będzie dobrze. Nie ma niemądrych pytań są czasem niemądre odpowiedzi...

W zasadzie masz racje, ale zadałem takie same pytanie mojej 10 córce (z pszczelarstwem nie ma nic wspólnego) i okazało się że poziom 4 klasy szkoly podstawowej plus kilka bajek o pszczołach wystarcza do odpowiedzi.
Dlatego też dla mnie to jest ewidentny przykład zaśmiecania forum i zwykłego trollowania. I nie jest tak że jak nie chcesz to nie czytasz bo niestety najpierw takie informacje ściągasz z sieci a dopiero potem się przekonujesz że masz kilkanaście wiadomości nie nadających się do czytania.

Pozdrawiam
CYNIG

Tytuł:
Panowie Szlachta Na
tym forum są wszyscy równie ważni nie ma tu Ważnych i Ważniejszych
Nie mogę zrozumieć dlaczego takie negatywne podejście a gdyby to był potencjalny klient
to powiem wam szczerze że olał bym wasze produkty po takim zachowaniu
Właśnie mam zamiar zarejestrować się na Jej forum
Elfów gdzie jest kilka tyś osób za rejestowanych i zrobić sobie reklamę zdobywając następnych zjadaczy miodu na pewno mnie przyjmą tak jak to zrobili na innych wielkich nie przelarskich forach z Życzliwością i Zaufaniem

Tytuł:
Psepscółek pisze:
Makumba pisze:
Masz zupełną rację bzzy , admin będzie musiał trochę posprzątać

Robert tak jak napisał Makumba od tego są też administratorzy żeby sprzątać i np przenosić posty do odpowiedniego tematu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :wink:

Tak trzymać! Panowie. Sprzątać, przenosić posty, a potem pisać, że ... a co to jest ...
A co sie dzieje na forum jak nie biedroneczki w kropeczki piszą, tylko pszczelarz i to na każdy temat. A odpowiada bo zna się na wszystkim. Mam tu na myśli takiego jednego ... którego musieli ograniczyć ... bo był uciążliwy ... dla kolegów pszczelarzy.
Robert i Janusz słusznie Wam radzą. Ja przyłączam się do Janusza
Pozdrawiam
Eryk
Ostatnio szukałem instrukcji do telefonu i znalazłem w necie
Nie dyskutuj z .... (każdy może sobie w kropeczki wstawic co chce) bo słuchający was nie dostrzegą między wami różnicy, a co gorsza ten pierwszy wykaże się większym od ciebie doświadczeniem

Tytuł:
Awatar użytkownika

paraglider pisze:
Potrafię odróżnić Marcinka - głodnego wiedzy pszczelarskiej, od biedronki która sama "nie wie" o co jej na tym forum chodzi. Nie za długo na każdej stronie będą już tylko bezsensowne pytania biedroneczki typu: A z czego pszczółki robią miodek?
Cześć - paraglider.

Przecież paraglider nie napisał, że rezygnuje z uczestnictwa na tym forum.
Jeśli faktycznie miałby nas na stałe opuścić, to gotów jestem wytępić wszystkie biedronki, byleby tylko tu pozostał :)
Takim ludziom jak Janusz należy się szacunek!

Tytuł:
Dla biedronki poczytaj sobie, po niemiecku, (jesteś z Niemiec).
http://de.wikibooks.org/wiki/Einf%C3%BC ... uckversion
Masz tam bliżej bardzo dużo merytorycznych forum ZB
http://www.unser-imker.de/board/
jest dużo filmów w necie, o pszczołach, doskonałych i też po niemiecku.
I to tyle.
Mam prośbę do zaczynających przygodę z pszczelarstwem. Dobrze wybrać to stosować dobre wzorce.
Cześć

Tytuł:
Sławek pisze:
paraglider pisze:
Cześć - paraglider.

Przecież paraglider nie napisał, że rezygnuje z uczestnictwa na tym forum.
Jeśli faktycznie miałby nas na stałe opuścić, to gotów jestem wytępić wszystkie biedronki, byleby tylko tu pozostał :)
Takim ludziom jak Janusz należy się szacunek!

Nie jest to towarzystwo wzajemnej adoracji ale też nigdy nie będzie Nie Tolerancji
I to czy komuś się to podoba czy nie to mnie NIE INTERESUJE
Sławek Szacunek należy się każdemu co tu zagląda i temu co tu się zaloguje
wiec nie widzę o jakim Ty tu szacunku piszesz a wręcz w Twojej wypowiedzi wynika że Biedronka pierwsza zawiniła
Szanuje Janusza i Jego wiedzę którą tu przelał w postaci słów ale to nie
Biedronka napisała to te słowa pierwsza
paraglider pisze:
Biedroneczko 1.
"Zycie, to nie jebajka, a jebitwa i do tej pory byliśmy szczęśliwi bez ciebie".Pojawiłaś się na naszym forum z oznajmieniem, że dziedzina pszczelarstwa jest ci zupełnie obca i obojętna, więc czego tu szukasz? "Gdy się nie wie czego się szuka, to zwykle znajduje się guza".
Niech ten cytat będzie dla ciebie przestrogą , przed ostrym jak żądło językiem pszczelarskim , który na razie się jeszcze nie wysunął. Nikt nie lubi być uszczęśliwiany na siłę, dlatego:" Biedroneczko leć do nieba.....", do puki masz niepowyrywane skrzydełka i przestań dorosłym opowiadać bajeczki o Elfach, bo ktoś ci opowie baję o "Ty Mi Tu Nie P.......l ".
Paraglider.

Jest to forum które czytają nie tylko pszczelarze i jest mi wstyd za takie wypowiedzi
stawiając nas pszczelarzy ludzi o niskim poziomie tolerancji Ludzi którzy powinni być Żywym przykładem Tolerancji i Życzliwości i dawać innym Przykład
Jest mi po prostu Wstyd bo czego innego przynajmniej mnie uczono
Amen

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 29 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]