FORUM PSZCZELARSKIE "AMBROZJA" WITA MIŁOŚNIKÓW

Miód Pasieka Ule Matki - Pszczelarstwo to Nasza pasja.
baner czasopisma Pasieka Portal Pszczelarski
Dzisiaj jest 24 czerwca 2025, 01:40 - wt

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 18 ] 
Autor Wiadomość
lucjan49 pisze:
WITAM serdecznie forumowiczów i jako nowy troszkę się przedstawię.Teraz symbolicznie spluwam /tfu,tfu/

Nie pluj świnio , to też wyrwalem z kontekstu . Ale świnia i tak swinią zostanie .

Tytuł:
Wygląda na to ze nasz Lucjan chłopców bardzo lubi , ten cienias jeden w 11-stu napisanych . W 5-ciu przymizgiwał się do naszego adidara :

adidar, Adam zaskoczyłeś mnie i czegoś nauczyłeś, teraz będę już wiedział co to jest avitar. Dobrze jest trzymać kontakt z oblatanymi ludżmi. Nie bądz taki obrażalski jak w dniu 08.11.2009 o godzinie 8,04. Lubię wiedzieć z kim mam przyjemnośc się zadawać. a poza tym chciałbym wiedzieć czy córka MAJA już się urodziła, bo jeśli tak to przyjmij moje GRATULACJE. Jak napisałem coś nie tak to przepraszam. HEJ.

adidar, No już dobrze, dobrze, mogę cię pogłaskać i złość ci przejdzie.

adidar, Pszepraszam , w którymś temacie pisałem,że wiem o tobie mało, doczytałemi jest OK. Więcej czytaj książek. HEJ.

adidar, Przeglądając dzisiaj forum /mój pierwszy dzień/ natrafiłem na nią na filmiku you tube /może zle napisałem/ poszukaj a znajdziesz. Jeśli więcej informacji, to nie ma sprawy. W przesyłaniu zdjęć jestem więcej niż CIENIAS.

adidar, Czytałem trochę twoich wypowiedzi, nie wynika z tego jak długo pszczelarzysz /nie wszystkie czytałem/ i jako świeży i nowy użytkownik zauważyłem /bez obrazy/, że nie chce ci się przecztać /lub kupić/ żadnej mądrej książki o pszczelarzeniu /BEZ OBRAZY mogę się mylić i jakiem Lucek to rzecz ludzka/ Apropo tematu, jak naucze się /sam bez pomocy innych/ wklejać fotki to zaspokoję twoją ciekawość i na temat topiarki wykonanej przeze mnie jak i wiele innych konstrukcji pasiecznych. Mój pierwszy post jest w temacie "kim jesteśmy'. Pozdrawiam, nie chcę wojny.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Makumba całe szczęście, że usunąłeś tego taliba z rusznicą. Może teraz będziesz mniej agresywny i przestaniesz przynajmniej obrażać innych forumowiczów. Już w drugim temacie ubliżasz lucjanowi. Nie mam zamiaru go bronić, ale lubie czytać wszystkie posty i nie rozumię kto dał Ci prawo zwracania się do innych "świnio", "ośle" itp. Żadne, nawet złe zachwanie innych nie usprawiedliwia Twojego. Najpierw byłeś cukiereczek jak podrywałeś Biedronkę a teraz sama agresja. Przemyśl przez chwilę to co robisz.

Ledwo błysną zorze !A wy , pszczółki , robotniczki ,
Chciałbym ja wam sprostać ,
Rano wstawać i pracować ,
Byle miodu dostać !

Tytuł:
A czy przeczytałeś jego zarzuty skierowane wcześniej do mnie .Przychodzi na forum i od razu zaczepki szuka i zastrzega sobie że nie chcę żadnej awantury , którą wznieca w każdym poście . Przeczytaj sobie

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dlatego napisalem, że nie mam zamiaru go bronić. Każdy z nas ma coś na sumieniu. Z tego wszystkiego widac, że pszczelarze w martwym sezonie sie nudzą. Szukamy czegoś co ułatwi nam nerwowe wyczekiwanie wiosny, złagodzi niepokój o przetrwanie rodzin pszczelich.

Ledwo błysną zorze !A wy , pszczółki , robotniczki ,
Chciałbym ja wam sprostać ,
Rano wstawać i pracować ,
Byle miodu dostać !

Tytuł:
Nie bronie nikogo nie mam zamiaru każdy odpowiada za własne słowa i zdania
nie mi oceniać sami oceniacie i jesteście oceniani
więc jak jeden wpada i ocenia bądźcie lepsi od niego
Makumba pisze:
Topiarka topiarką ,ale zaatakował mnie ten osobnik o nicku Lucjan 49 .Widocznie jest to jakiś przyjaciel z tego Lucjana , napadł na adidara całkiem niewinnego a gdy stanąłem w jego obronie trochę żartem może . Osioł ten , na mnie się żucił i wszystkie błędy mi wytyka publicznie i jak tu być czynnym użytkownikiem .Więc ja nie chcę z nim żadnej wojny , tylko wymarzonych prezentów mu w dniu Św. Mikołaja życzę .

Makumba nadal uważam że tamten temat jest ważniejszy :wink:

Tytuł:
dewu pisze:
Dlatego napisalem, że nie mam zamiaru go bronić. Każdy z nas ma coś na sumieniu. Z tego wszystkiego widac, że pszczelarze w martwym sezonie sie nudzą. Szukamy czegoś co ułatwi nam nerwowe wyczekiwanie wiosny, złagodzi niepokój o przetrwanie rodzin pszczelich.

Ja akurat pszczelarzem nie jestem , za biedronko tu zawitałem , ale jak się coś czyta na forum to zostaje w pamięci . Pszczelarstwo , nie jest zbyt skomplikowanym zagadnieniem i tylko w dyskusji można go bardziej sobie przyswoić . Jeszcze jak tacy geniusze się będą pojawiać jak Lucjan 49 , w tym roku dopiero zaczął a co będzie w następnym , gdy już zrobi następne 2 ule .

Tytuł:

Tak coś czułem że to tylko kolejny krzykacz, naśladowca Birkuta tylko ten drugi był przynajmniej praktykiem. Również nie zamierzam być niczyjim obrońcą , ale Makumbie brakuje dobrych manier i tyle. :cry:

Tytuł:
Alex23p pisze:
Tak coś czułem że to tylko kolejny krzykacz, naśladowca Birkuta tylko ten drugi był przynajmniej praktykiem. Również nie zamierzam być niczyjim obrońcą , ale Makumbie brakuje dobrych manier i tyle. :cry:

No to masz poczucie humoru Alex , Ty nigdy nie będziesz tego wiedział o pszczołach co ja już wiem . Widzisz Birkut ma się dobrze i pisze sobie spokojnie na Pszczelarstwie a ja w Krainie Elfów . A takich manier , to się od Was nauczyłem .

Tytuł:

Człowieku przestań się ośmieszać! :lol:

Tytuł:

A z tą wiedzą o pszczołach nie wpadnij w samozachwyt, nie popisuj się i wypisuj bzdur że braku wychowania to się od nas nauczyłeś idź swoje elfy łapać.

Tytuł:
Jak pisze pod nickiem , z Ciebie będzie dopiero pszczelarz a ja już widziałem w środku ula . Więc Zyczę Ci powodzenia w takim strzelaniu z armaty i rozymienia tematu .

Tytuł:

Zrób z tego oglądania doktorat i życzę ci powodzenia w dalszym ubliżaniu innym, szkoda czasu na dalszą polemikę z twoim ego!

Tytuł:
Alex23p pisze:
Zrób z tego oglądania doktorat i życzę ci powodzenia w dalszym ubliżaniu innym, szkoda czasu na dalszą polemikę z twoim ego!

Widzisz teraz głupcze , jak to jest z tym poświęcaniem swojego cennego czasu przez Bogdana właściciela forum , Janusza , Roberta i wielu , wielu innych piszących i przekazujących swoją wiedzę . Bogdanowi też byś młotku oczy wydrapał , tylko nie możesz , czujesz respekt .

A tak to się wszystko czasami niewinnie zaczyna , a potem mnożą się jakieś przeżuty i jak napisałem wcześniej , szkoda czasu .

Tytuł:

Ule na jakich gospodaruję: ramka 36-18
Ja akurat pszczelarzem nie jestem , za biedronko tu zawitałem , ale jak się coś czyta na forum to zostaje w pamięci . Pszczelarstwo , nie jest zbyt skomplikowanym zagadnieniem i tylko w dyskusji można go bardziej sobie przyswoić . I co taki człowiek robi na tym forum, znalazł gdzieś jedną książke o pszczołach i przepisuje z niej tematy. Proszę poczytać jego wszystkie te wypociny /169/ szt zwracając uwagę na czas ich wysyłania, w ciągu kilkunastu minut potrafi taki talib pisać na trzech różnych forach i albo na nich obraża uczestników lub przytacza fragmenty książki. Może powinno się taką osobę I G N O R O W A Ć. Może zacznie wystawać w końcu pod oknem swej biedronki i nie będzie zawracał głowy pszczelarzom i adeptom pszczelarstwa. Wracając do mnie w pierwszym moim poście napisałem jak powoli próbuje zostać pszczelarzem i do błędów swoich się przyznaje a nie w swoim 169 poście napisać / ja akurat pszczelarzem nie jestem/.

Tytuł:

Ule na jakich gospodaruję: ramka 36-18
Widzę, że moderator miał już dość tych głupich dyskusji i nie chcąc doprowadzić do pogryzień zrobił z tego nowy temat. Temat zaczął się od mojego powitania i w tym temacie ja nie mam nic więcej do powiedzenia. Przez jakiś czas będę go ignorował nie chcąc podnosić sobie ciśnienia. Chwała Moderatorowi.

Tytuł:
lucjan49 pisze:
Proszę poczytać jego wszystkie te wypociny /169/ szt zwracając uwagę na czas ich wysyłania, w ciągu kilkunastu minut potrafi taki talib pisać na trzech różnych forach .

Ja na czterech jestem i pisze jednocześnie ofiaro jedna , Ty też możesz mnie pocałować poniżej pasa adepcie sztuki pszczelarskiej ty bucie z lewej nogi .

Zaraz Cię namierzę , szykuj schron .

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pozdrawiam największego pszczelarza makumbe, bardzo ładnie się wyraża na forum. To tylko o nim tak świadczy i nie warto więcej wchodzić z nim w dyskusję.
Pozdrawiam

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 18 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]