FORUM PSZCZELARSKIE "AMBROZJA" WITA MIŁOŚNIKÓW

Miód Pasieka Ule Matki - Pszczelarstwo to Nasza pasja.
baner czasopisma Pasieka Portal Pszczelarski
Dzisiaj jest 26 czerwca 2025, 21:23 - czw

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
Pszczelarz Roku 2019
Pszczelarz Roku 2019
Awatar użytkownika

Boże - czytasz i nie grzmisz . Jak ten kwas szczawiowy z dodatkiem endorfin potrafi uderzać niektórym do głowy!
Wróćmy do merytorycznej dyskusji .

Awatar użytkownika

Ule na jakich gospodaruję: Wielkopolskie
andrzejkowalski100 pisze:
Tytuł: STOSOWANIE KWASU SZCZWIOWEGO

adriannos pisze:
andrzejkowalski100, Widzisz. Znów Twój błąd. Od 2010 koło domu. Już o tym pisałem jak było, nie mam zamiaru ci udowadniać, że nie jestem wielbłądem. Za to ty chyba jednak chcesz być mądrzejszy od wróbla.

Napisz kolego ile masz lat bo mnie się wydaje , ze wróblem to Ty jesteś i w dodatku nieopierzonym. Myślę ,że z latami nabierzesz ogłady , spokorniejesz w ramach zdobywanego doświadczenia. Pozdrawiam i już się nie wysilaj bo się spocisz :pl:

Dostałem takie coś na PW. Użytkowniku. Nie życzę sobie z Twojej strony takich uwag, od kogoś, kto "niby" z wiekiem sam tej ogłady i pokory nie nabrał. Z innymi osobami z forum, mimo, że często się nie zgadzam i mam odmienne zdanie można normalnie popisać i podyskutować. Ale mam do nich szacunek, bo bzdet nie wypisują i jedynych objawionych prawd, bo w pszczelarstwie ze szczegółami jest wiele dróg do celu. Co do wieku, to jestem młody, mam 30 lat. Około 24 lata pracuję przy pszczołach, a Twoje zdanie na mój temat, mi najzwyczajniej zwisa, bo moich rachunków nie płacisz i na razie żadnej nowości jaką mógłbym zastosować u siebie nie napisałeś. Miałem ten luksus, że mnie dobrzy pszczelarze uczyli i przekazywali przez praktykę. Stasi jak to na forum pisali, leśni dziadkowie o starej gospodarce, a wiedzę mają większą jak połowa z tego forum i im pszczoły nie giną, ale o nich zapewne byś napisał, że wysypiska, miodarki takie a takie i każdy leczy amitrazą, że nie ekologiczni, a nasz miód jest BEE . Do dziś z nimi często pracuję u nich. To co Ci się wydaje, to niech ci się wydaje dalej. I zobacz, że zdanie o Tobie ma takie więcej osób. W żadnym temacie nie masz prawa nikomu zabraniać pisać, ośmieszać i twierdzić, że się z butami do niego wchodzi. Nie jesteś właścicielem tego forum, ani żadnym autorytetem. Chełpisz się ekologicznym podejściem, a sam prąd marnujesz na pisanie bzdetów i anegdot, a sprawdziłbyś sobie ile zanieczyszczeń niesie każda kilowatogodzina. Od dnia dzisiejszego o moje aluzje do ciebie się nie musisz martwić, bo Twoje wpisy się mi nie będą po prostu wyświetlać.
paraglider, Może nie mieszajmy do tego Pana Boga. Każdy ma w końcu wolną wolę.

Pszczelarz Roku 2019
Pszczelarz Roku 2019
Awatar użytkownika

Jeżeli uraziłem swym nieudolnym wpisem czyjeś uczucia , to przepraszam .

Awatar użytkownika

Ule na jakich gospodaruję: Wielkopolskie
paraglider, nie uraziłeś. Spokojnie.
Zdrówka życzę.

Awatar użytkownika

Ule na jakich gospodaruję: Wlkp Dadant
Miejscowość z jakiej piszesz: ok. Łukowa
Adriannos - witaj w klubie.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]