Ku przestrodze !!!emka24 pisze:
Myślę że jak ktoś ma przerost prostaty to kupi.
bo lubię pisze:
Czy to tak zwany płat czołowy ?
Żarty odchodzą na bok w momencie , gdy ta przypadłość bezpośrednio nas dopadnie , a dopada większość mężczyzn .
Niewłaściwie leczona kończy się rakiem prostaty , cierpieniem i szybkim zgonem .
Ośmiu moich najbliższych przyjaciół w ten sposób skończyło . Nie byłem wyjątkiem . Piętnaście lat leczyli mnie na prostatę specjaliści narodowego funduszu zdrowia . Regularne wizyty dwa razy w roku u urologa , trwające nie dłużej niż 5 min / 60-cu delikwentów do przyjęcia w ciągu 3 h / - przypisanie "leków" , wyznaczenie następnego terminu spotkania , odfajkowanie obecności pacjenta i na tym koniec . Wreszcie przyszedł moment , że
zostałem przez chorobę przyparty do muru . Postanowiłem odżałować 100 zł i poszedłem prywatnie do jednego z tych urologów , który leczył mnie przez NFZ a wydawał mi się najlepszy . Po prześwietleniu mojej przerośniętej prostaty zapytał ; Dlaczego zgłaszam się do niego tak późno - jak to się wyraził : " za pięć dwunasta " . Już nie chciałem mu przypominać , że " leczył " mnie przez kilkanaście lat / nie pamiętał nawet mojej twarzy / . Powiedział w końcu : J
edynym lekiem na przerost prostaty jest jej laparoskopowe usunięcie - im wcześniej , tym lepiej . Choć zgłosiłem się do niego zbyt późno , spróbuje i ze mną - może się uda . W ciągu tygodnia znalazłem się w szpitalu i byłem po ............. .
Udało się !!! Dzięki temu , udanemu zabiegowi żyję już o dwadzieścia lat dłużej od moich świętej pamięci rówieśników , którzy nieświadomi skutków tej przypadłości , przegapili moment całkowicie bezpiecznego i prostego wyleczenia .
https://www.youtube.com/watch?v=5xXfueQvDIE .
Dlatego namawiam gorąco wszystkich starszych mężczyzn cichaczem myślących o "podmorze" :
Nie czekajcie dłużej !!! Oby ten " Podmor " stał się w waszym życiu momentem zwrotnym - czego wam z całego serca życzę .