FORUM PSZCZELARSKIE "AMBROZJA" WITA MIŁOŚNIKÓW

Miód Pasieka Ule Matki - Pszczelarstwo to Nasza pasja.
baner czasopisma Pasieka
Dzisiaj jest 30 stycznia 2023, 10:03 - pn

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
Post: 01 lutego 2009, 15:03 - ndz 
Pszczelarz Roku 2019
Pszczelarz Roku 2019
Awatar użytkownika

Rejestracja: 02 marca 2008, 22:33 - ndz
Posty: 981
Lokalizacja: Smęgorzów
Witam! Znany nam profesor polecił znajomej kuracje pyłkową. Znajoma sprubowała i chyba szybko wyzdrowiała bo postanowiła reszte mi odsprzedać.Ten pyłek poddany jest mikronizacji i nie wiem z jakiej pasieki pochodzi. Z tąd moje pytanie czy moge go dodawać np. do ciasta miodowo cukrowego w celu przyspieszenia wiosennego rozwoju.Pozdrawiam Tomek.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 01 lutego 2009, 16:07 - ndz 
Główną operacją, po myciu i usunięciu wszelkich innych materiałów i zanieczyszczeń, jest mikronizacja, czyli zmielenie na proszek.

Czyli co masz gotową mączkę pułkową ??


Na górę
  
 
 Tytuł:
Post: 01 lutego 2009, 17:26 - ndz 
Pszczelarz Roku 2019
Pszczelarz Roku 2019
Awatar użytkownika

Rejestracja: 02 marca 2008, 22:33 - ndz
Posty: 981
Lokalizacja: Smęgorzów
Dziękuje p. Bogdanie :D


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Słoje 900   baner na stron                



Chcesz zareklamować swoją stronę na naszej skontaktuj sie z Administratorem


"Wszystkie prawa zastrzeżone"©. Zakaz powielania i rozpowszechniania treści oraz zdjęć z forum bez zgody autora i Administracji