Ted07 pisze:
Mam pytanie w jakich sklepach internetowych zaopatrujecie się w potrzebny sprzęt i materiały do prowadzenia pasieki?
APILAND - Katarzyna Krywoniuk - bardzo rzetelne i konkretne podejście do klienta. Towar, i ceny - jak wszędzie. Bardzo cenię ludzi, którzy umieją nie tylko sprzedawać, ale i rozmawiać, a przede wszystkim przyznać się do swojego błędu i nie wydziwiać, gdy ktoś błąd popełni. W konkretnej sytuacji (nawet nieprzyjemnej) wyjaśnienie i przeprosiny otrzymałem o 23,30 tego samego dnia ( i nie zrobił tego automat) . Napisałem o jednym sklepie dlatego, że o innych nie mam osobiście wyrobionego zdania ( pewnie też nie są złe - przede wszystkim czynnik ludzki odgrywa rolę, a przecież każdy z nas , nawet li tylko podświadomie pragnie być dostrzeżony, a niekiedy i otrzymać pochwałę). Pozdrawiam Julek.
Ps. W ubiegłym roku byłem na podobnym etapie, a w bieżącym już było pierwsze miodobranie i pierwsze złożone zamówienia w celu powiększenia pasieki. Wiele zawdzięczam ludziom z tego forum, a Tobie życzę byś wkrótce był tak zadowolony z pszczółek i faktu, że możesz się nimi zajmować, jak ja jestem.