Sławek pisze:
paraglider pisze:
Potrafię odróżnić Marcinka - głodnego wiedzy pszczelarskiej, od biedronki która sama "nie wie" o co jej na tym forum chodzi. Nie za długo na każdej stronie będą już tylko bezsensowne pytania biedroneczki typu: A z czego pszczółki robią miodek?
Wybaczcie , ja się z towarzystwa wzajemnej adoracji i tego typu dyskusji wycofuję.
Cześć - paraglider.
Przecież paraglider nie napisał, że rezygnuje z uczestnictwa na tym forum.
Jeśli faktycznie miałby nas na stałe opuścić, to gotów jestem wytępić wszystkie biedronki, byleby tylko tu pozostał

Takim ludziom jak Janusz należy się szacunek!
Nie jest to towarzystwo wzajemnej adoracji ale też nigdy nie będzie
Nie Tolerancji I to czy komuś się to podoba czy nie to mnie
NIE INTERESUJESławek Szacunek należy się każdemu co tu zagląda i temu co tu się zaloguje
wiec nie widzę o jakim Ty tu szacunku piszesz a wręcz w Twojej wypowiedzi wynika że
Biedronka pierwsza zawiniła
Szanuje
Janusza i Jego wiedzę którą tu przelał w postaci słów ale to nie
Biedronka napisała to te słowa pierwsza
paraglider pisze:
Biedroneczko 1.
"Zycie, to nie jebajka, a jebitwa i do tej pory byliśmy szczęśliwi bez ciebie".Pojawiłaś się na naszym forum z oznajmieniem, że dziedzina pszczelarstwa jest ci zupełnie obca i obojętna, więc czego tu szukasz? "Gdy się nie wie czego się szuka, to zwykle znajduje się guza".
Niech ten cytat będzie dla ciebie przestrogą , przed ostrym jak żądło językiem pszczelarskim , który na razie się jeszcze nie wysunął. Nikt nie lubi być uszczęśliwiany na siłę, dlatego:" Biedroneczko leć do nieba.....", do puki masz niepowyrywane skrzydełka i przestań dorosłym opowiadać bajeczki o Elfach, bo ktoś ci opowie baję o "Ty Mi Tu Nie P.......l ".
Paraglider.
Jest to forum które czytają nie tylko pszczelarze i jest mi wstyd za takie wypowiedzi
stawiając nas pszczelarzy ludzi o niskim poziomie tolerancji Ludzi którzy powinni być Żywym przykładem Tolerancji i Życzliwości i dawać innym Przykład
Jest mi po prostu Wstyd bo czego innego przynajmniej mnie uczono
Amen