CarIvan pisze:
Tak ale doradzamy tym co potrafią szanować pszczoły i używają wobec nich należnych im słów, tacy co piszą jak Ty określając pszczoły jak to sam napisałeś jak twój prosty wujek nie goszczą tutaj długo chyba że z pokorą podejdą do tego że naprowadza się takich na właściwe słownictwo dotyczące pszczół. Tak więc nie rzucaj się bo wysoko nie poskoczysz i możesz zakończyć karierę na forum.
No to mnie zbanuj, tylko najpierw wskaż gdzie i w jaki sposób je obraziłem. Żartowałem z tym Muchozolem ku*wa ile razy mam to powtarzać? Przecież jakbym ich nie szanował, to bym uli nie zakładał, nie chodziłbym koło nich cały rok. Mnie koło dupy ten miód, mam go duże zapasy. Przez cały ten rok, gdy żyły co chodziłem na ogród, to zawsze spoglądałem w ich kierunku, czy chodzą i martwiłem się, cieszyłem, że żyją, że są ze mną, a ty mi tu mówisz, że ja ich nie szanuję?Odkąd ten rabunek był i wytłukły mi wszystkie pozostałe pszczoły, to cały czas od tamtej pory chodzę roztrzęsiony, jestem nerwowy, co chyba widać po postach,nawet nie wychodzę od dwóch dni na ogród. To chyba o czymś świadczy prawda?