FORUM PSZCZELARSKIE "AMBROZJA" WITA MIŁOŚNIKÓW

Miód Pasieka Ule Matki - Pszczelarstwo to Nasza pasja.
baner czasopisma Pasieka Portal Pszczelarski
Dzisiaj jest 25 sierpnia 2025, 21:36 - pn

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 252 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Ule na jakich gospodaruję: l/n
Jeśli można mała uwaga. Możnaby zmienić kolor ShoutBox jest mało czytelny.

Tytuł:
Nie mam takiej możliwości bo kolorystka shoutboxa jest w pliku określona razem z tabelami forum w jednej linii zapisu, taka jak jest kolorystka forum taka też jest shoutboxa. :oczko:

Tytuł:
cynig , zgadza się ale jak piszę czytam odpowiada mi cos odpisuje nie to siedze cicho a dodawanie ikonek zabawnych to bełdka ukrywaniesię? nie fer,czytam odpowiadam znikam

acha i jeszcze jedno sieczkarnie juz wychodzą z mody

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ule na jakich gospodaruję: wlkp.
birkut pisze:
...acha i jeszcze jedno sieczkarnie juz wychodzą z mody

Hmmm, kompletnie nie rozumiem o co chodzi

Tytuł:
ano tak samo jak na forum cos dla ozdoby a wielki problem, a ze sieczkarnie wychodzą z mody? to znaczy ze komputery na pedały też zmienic trzeba i nie bedzie ze cos sie nie otwiera itp.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja przestaje marudzić - przemyślałem :zeby:
Forum Cenię za atmoswerę jaka na nim panowała do tej pory
ofszem były zgrzyty w okresie zimy i bezporzytkowym :bije:
ale tak jak w rodzinie :brawo: było mineło
Nasępna a może najważniejsza dziedzina to zasób informacji i możliwość otrzymania konkretnej odpowiedzi - to mnie w tym forum urzekło :zeby:
I nawet jak bedzie czrno białe z opcją takączy siaką lub bez żadnej opcji
[scroll] bedzie to AMBROZJA :jupi: [/scroll]
którą cenie nie za to jak wyglada :szok: tylko za to jacy na niej koledzy są
Poznałem tu wielu wartościowych ludzi
Pytanie retoryczne do przemyslenia dla każdego ???
- czy można w takim razie bezkrytycznie grymasić ??????

W pszczelarstwie niema odwrorttu od postępu :pl: czemu żłować go AMBROZJI :czatownik:

Pozdrawiam Szczupak :zeby: (zielony nie w jednym temacie )

Tytuł:
:brawo: :brawo: :brawo: Nie było mnie tu tylko kilka dni jestem pod wrażeniem :jupi:
Bardzo mi się podoba zmiana stylu forum
I tak sobie Myślę Pasuje to wszystko pod wieloma względami pod moją Kolorową pasiekę choć wiem że nieliczni twierdzą że kolorowe ule to paranoja
Ale ja jestem innego zdania i takie forum mi się podoba
Myślę że wybór i dobór nowego Admina wyszło na dobre :soczek:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ule na jakich gospodaruję: warsz. posz. wklp korp
BoCiAnK pisze:
Myślę że wybór i dobór nowego Admina wyszło na dobre

jak najbardziej nowemu Adminowi należą się wielkie brawa :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: dla Czarodzieja :uśmiech:

Pozdrawiam Wszystkich, którzy kochają pszczółki :)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ule na jakich gospodaruję: 360x200
BoCiAnK pisze:
:brawo: :brawo: :brawo: Nie było mnie tu tylko kilka dni jestem pod wrażeniem :jupi:
I tak sobie Myślę Pasuje to wszystko pod wieloma względami pod moją Kolorową pasiekę choć wiem że nieliczni twierdzą że kolorowe ule to paranoja

O co tu chodzi Bogdanie.
Kto jest właścicielem tego forum?
Czyś sprzedał -czy się zaprzedał?
Niby wszystko fajne-ale na prosty pszczelarski rozum coś mi nie gra od jakiegoś czasu.Tyle lat Sam dawałeś sobie radę i to w gorszych sytuacjach.
Pozdrawiam

Tytuł:
tpuzio pisze:
BoCiAnK pisze:

O co tu chodzi Bogdanie.
Kto jest właścicielem tego forum?
Czyś sprzedał -czy się zaprzedał?
Niby wszystko fajne-ale na prosty pszczelarski rozum coś mi nie gra od jakiegoś czasu.Tyle lat Sam dawałeś sobie radę i to w gorszych sytuacjach.
Pozdrawiam

Tadziu Ja i sprzedaż Forum :haha: :haha: :haha:
Na Informatyce to ja się znam jak Przysłowiowy Pies na gwiazdach dodawać to pikuś ale tu potrzebna była gruntowa przeprowadzka na najnowszy skrypt aby było mi Wam jeszcze prościej w obsłudze dodawaniu zdjęć załączników i wszystkiego
Wszystko jest po Staremu tylko trochę przybrało na Blasku
[scroll]W Końcu To Nie Byle Jakie Forum Tylko Pasieki Ambrozja [/scroll] :jupi:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mam małe pytanko: czy dział download będzie kiedyś działał?

Tytuł:
bialymis71 pisze:
Mam małe pytanko: czy dział download będzie kiedyś działał?

Działa jest tam wstawiony Wykaz Hodowców matek Pszczelich
Można sobie go ściągnąć
Ale będzie tez przerobiony na inny lepszy

Tytuł: forum
Awatar użytkownika

Witam!
Jeśli można, to mam parę uwag, ale tylko do części przedstawiającej forumowicza.
Otóż, wedlug mnie, powinny być wymagane dane następujące:
Staż
Miejsce (wystarczy z dokladnością do np. powiatu)

Dlaczego? Dlatego, że pomaga to czytającemu post od razu zorientować się co do "klimatu" zamieszczonej informacji, a jak sądzę nikomu od podania tych danych korona z glowy nie spadnie :D .

niżej: mój pradziadek
lata 30-te, Tarnopol

GW** czytasz, GW ** wiesz ...

Tytuł:
KrzysK przemyślimy to, dziękuję za zwrócenie uwagi. ;-)

Tytuł:

KrzysK pisze:
Otóż, wedlug mnie, powinny być wymagane dane następujące:
Staż

Wiek i miejsce jest podawane paradoks polega na tym że Kolega od innych wymaga a sam nie podaje pełnych danych ( w tym przypadku wiek )oczywiście mnie nic do tego tylko tak gwoli ścisłości
Pozdrawiam Mariusz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ule na jakich gospodaruję: 1/2 Dadanta
A ja proponuje jeszcze numer butow i kolnierzyka - pewnie tez do czegos sie przydadza.
Szczegolnie pszczelarzom.

Wiekszej paranoi juz nie mozna chyba sie spodziewac?

Tytuł:
a ja kolor majtek i skarpetek :leży_uśmiech: :leży_uśmiech: :leży_uśmiech:

Tytuł:

Ule na jakich gospodaruję: wlkp
Jerzy pisze:
Wiekszej paranoi juz nie mozna chyba sie spodziewac?

Żadna paranoja.
Wiek i miejsce pochodzenia znakomicie usprawniają komunikacje miedzy forumowiczami. Jeśli widzę np. post 11-latka, to "odpuszczam" bo po co się sprzeczać (z całym szacunkiem) z osobą o znikomej wiedzy i doświadczeniu. Podobnie z adresem, kiedyś ktoś z Krakowa pisał że nieźle miodobranie mu idzie bo pogoda jest ok i nadstawki full. A załamanie pogody w mieście trwało od kilku tygodni. Więc już wiem że albo "kit żeni" albo nie mieszka w Krakowie tylko kilkadziesiąt kilometrów obok i z niewiadomych przyczyn podaje inną miejscowość. Tak czy siak -mija się z prawdą i szkoda czasu na dyskucję.
Oszczędność czasu i miesca na forum-ogromna.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ule na jakich gospodaruję: KLASYCZNY WIELKOPOLSKI
kriss, To ze ktoś ma 20 , 21 czy 25 lat to wcale nie znaczy że posiada mniejszą wiedzę niż Ty.Każdy na forum może pisać to co chce.Może ktoś napisać ze wybrał 20kg z ula miodu z wierzby ze u niego nosza ze sztachet.I nie ma tu znaczenia czy dany forumowicz pisze z Krakowa, GdaŃSKA CZY Z BERLINA.To od Ciebie zależy to w co wierzysz i do jakiego tematu chcesz się przyłączyć.Myślę ze wiek i doświadczenie ma tu najmniejsze znaczenie

Tytuł:

Ule na jakich gospodaruję: brak
Czarodziej pisze:
Nie mam takiej możliwości bo kolorystka shoutboxa jest w pliku określona razem z tabelami forum w jednej linii zapisu, taka jak jest kolorystka forum taka też jest shoutboxa. :oczko:

poszukaj miejsca gdzie ten iframe z shoutboxem jest generowany i dopisz jakąś swoją klase albo id i dopisz style Ewentualnie zamiast pliku subSilver.css wstaw tam na sztywno swój plik z css :oczko:

Tytuł:

mendalinho pisze:
kriss Każdy na forum może pisać to co chce...

Jednym słowem piszmy co fantazja podpowie,każde nieodpowiedzialne badziewie, byle tylko czas miło mijał?

Tytuł:
Awatar użytkownika

kriss nie zgadzam się z Tobą odnośnie wieku. Obecnie mam 19 lat, a mój tata 50. Nie powiem nauczył mnie jak obchodzić się z pszczołami, jak wykonuje się prace w pasiece. Ale ja też go czasami czymś zaskoczę i można powiedzieć, że uczeń "uczy" mistrza. Jeśli ktoś sobie nie życzy wpisywać daty urodzenia i miejsca zamieszkania to jego wola nikt nikogo nie będzie zmuszał.

Tytuł:

bialymis71 pisze:
kriss nie zgadzam się z Tobą odnośnie wieku...Jeśli ktoś sobie nie życzy wpisywać daty urodzenia i miejsca zamieszkania to jego wola nikt nikogo nie będzie zmuszał.

Nikt nikogo, do niczego nie zmusza.
Padła propozycja żeby upublicznić te dane, ja ją poparłem argumentem że to ułatwi życie na forum.
I tyle.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam, po krótkiej nieobecności!
Wywolalem malą dyskusję swoimi postulatami,

"Staż
Miejsce (wystarczy z dokladnością do np. powiatu)"

i chcialbym hurtem ustosunkować się do wypowiedzi. Więc po kolei:

1."paradoks polega na tym że Kolega od innych wymaga a sam nie podaje pełnych danych .....
Pozdrawiam Mariusz"
odpowiadam: Oczywiście , że podam swoje dane, jeśli tylko przyjęta zostanie ta propozycja jako celowa.

2."A ja proponuje jeszcze numer butow i kolnierzyka - pewnie tez do czegos sie przydadza.
Szczegolnie pszczelarzom.
Wiekszej paranoi juz nie mozna chyba sie spodziewac?" - napisal Jerzy

odpowiadam: Nie ma problemu w dyskusji grubokarczystego gościa o filigranowych stópkach z cienkoszyjnym kolegą w butach jak kajaki, jeżeli wiedzą o sobie choćby to, że jeden, powiedzmy czterdziestolatek z pasieką od 10-ciu lat, radzi dwudziestolatkowi, mającemu pszczoly drugi sezon. To ma sens. Ale odwrotnie, to koledzy mogą dyskutować co najwyżej o plci pięknej,lub jej wybranym fragmencie, bo co też może poradzić "świeżak" staremu? Paranoiczne byloby wysluchiwanie "fachowych" rad od nowicjusza, czyż nie tak, Kolego?

3."a ja kolor majtek i skarpetek :leży_uśmiech: :leży_uśmiech: :leży_uśmiech:" pisze Beekeeper

odpowiadam: No wlaśnie. W pewnym wieku kwestia bielizny może być bardzo pociągająca, i w zasadzie nic nie stoi na przeszkodzie, żeby o tych sprawach podyskutować, zwlaszcza na priv.
I bardzo byloby pomocne dla grona tych n.p.16-to latków, ustalenie przynależności do tej wlaśnie grupy wiekowej.

4.Następny dyskutant, Kriss wyjaśnil dokladnie o co chodzi i dodal:"Oszczędność czasu i miesca na forum-ogromna".
Ja bym tylko powiedzial, że pal licho ten czas, ale nerwów szkoda!
Zresztą, w podpisie Krissa sprawa postawiona jest wystarczająco jasno :oczko:

5.mendalincho pisze tak" To ze ktoś ma 20 , 21 czy 25 lat to wcale nie znaczy że posiada mniejszą wiedzę niż Ty."
odpowiedź: i po to "staż"

"Każdy na forum może pisać to co chce.Może ktoś napisać ze wybrał 20kg z ula miodu z wierzby ze u niego nosza ze sztachet".

odpowiedź: Tak, może, i nie ma na to rady, ale, ponieważ , jak mówi przyslowie:"klamstwo ma krótkie nogi", to taki konfabulant raz dwa zostaje rozszyfrowany, i forumowicze przestają takiego traktować poważnie.

"I nie ma tu znaczenia czy dany forumowicz pisze z Krakowa, GdaŃSKA CZY Z BERLINA.To od Ciebie zależy to w co wierzysz i do jakiego tematu chcesz się przyłączyć.

odpowiedź: Nie rozumiesz. Może tak: Pyta gość z Suwalk, kiedy stawiać nadstawki na rzepak. Odpowiada mu ktoś z Berlina: ja już postawilem, na co ten z Suwalk pisze, że też by postawil, ale nie może się przebić przez zaspy. :oczko:

6.Bialymiś71 zauważa:"Obecnie mam 19 lat, a mój tata 50. Nie powiem nauczył mnie jak obchodzić się z pszczołami, jak wykonuje się prace w pasiece. Ale ja też go czasami czymś zaskoczę i można powiedzieć, że uczeń "uczy" mistrza."

odpowiedź:Masz rację, że wiek a umiejętności, zwlaszcza wiedza teoretyczna niekoniecznie idą w parze. Można powiedzieć, że często jest na odwrót. Ja, na przyklad, gdybym mial wytlumaczyć jakiś skomplikowany i do tego nowatorski temat, to uwierz mi, że wolalbym przekonywać raczej modego, niż starego. I dlatego wlaśnie wolalbym wiedzieć z kim rozmawiam.

" Jeśli ktoś sobie nie życzy wpisywać daty urodzenia i miejsca zamieszkania to jego wola nikt nikogo nie będzie zmuszał."
Odpowiedź: Nic się, kolego nie martw. Mlodego wieku naprawdę nie ma co się wstydzić. To nie choroba, ale sam już wkrótce przekonasz się, że to mija szybciej, niż byś sobie życzyl. Niestety...
A co do adresu, to przecież napisalem, że wystarczy z dokladnoscią do powiatu.

Nooo.. To chyba wszystko, nie mam zamiaru nikogo na silę reformować, ale, gdyby Admin napisal, że prosi o dodanie do swoich profili powyższych informacji, to JA bym posluchal, z powodów opisanych powyżej.Howgh!

niżej: mój pradziadek
lata 30-te, Tarnopol

GW** czytasz, GW ** wiesz ...

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ule na jakich gospodaruję: 1/2 Dadanta
Nooooo ....
to ja prawie juz sie zgadzam.
:jupi: :jupi: :jupi: :śmieję się z ciebie: :rolf:

Tytuł:
KrzysK pisze:
Nooo.. To chyba wszystko, nie mam zamiaru nikogo na silę reformować, ale, gdyby Admin napisal, że prosi o dodanie do swoich profili powyższych informacji, to JA bym posluchal, z powodów opisanych powyżej.Howgh!

W ustawieniach przy rejestracji są odpowiednie rubryki aby je wypełnić
Skąd *:
Zawód:
Zainteresowania:
Płeć *: Mężczyzna Kobieta
Data urodzenia:
I Moje zdanie jest takie każdy może w wiarygodny sposób je wypełnić nie ukrywając czy podając złe dane lecz uczciwość należy do każdego , Gdyż wcześniej czy później to i tak wychodzi na jaw

Tytuł:
Na forum utworzona została Encyklopedia pożytków, będzie ona systematycznie uzupełniana o nowe tematy w każdym z jej działów tematycznych. Mam nadzieję, że kiedyś z czasem będzie to największa baza wiedzy o roślinach miododajnych dla pszczelarzy w sieci. Gdyby ktoś chciał się przyłączyć do jej współtworzenia proszę o pisanie tematów w sekcji Pożytki, Baza pokarmowa i o pw z informacją iż taki temat powstał, będzie on przeniesiony do odpowiedniego działu w Encyklopedii. ;-)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cordovan pisze:
Na forum utworzona została Encyklopedia pożytków, będzie ona systematycznie uzupełniana o nowe tematy w każdym z jej działów tematycznych. Mam nadzieję, że kiedyś z czasem będzie to największa baza wiedzy o roślinach miododajnych dla pszczelarzy w sieci. Gdyby ktoś chciał się przyłączyć do jej współtworzenia proszę o pisanie tematów w sekcji Pożytki, Baza pokarmowa i o pw z informacją iż taki temat powstał, będzie on przeniesiony do odpowiedniego działu w Encyklopedii. ;-)

Cel szczytny. Ale czy nie bedzie to przepisywanie książek ?
Bardzo dużo informacji znajduje sie na stronie
http://www.pozytki.pl/
Pana Marka Pogorzelca.

Tytuł:
krzysglo pisze:
Cordovan pisze:

Cel szczytny. Ale czy nie bedzie to przepisywanie książek ?
Bardzo dużo informacji znajduje sie na stronie
http://www.pozytki.pl/
Pana Marka Pogorzelca.

A może Będzie I większa jaka Marek P Napisał ;-) , Zawsze Można zamieścić i wykorzystać Link odprowadzający do P Marka Portalu ;-) Do danej Roślinki

Tytuł:
Nie przepisuję książek a jedynie opieram się na rożnych źródłach pisząc samemu, po drugie czemu nie mamy mieć swojej bazy pożytków? musimy opierać się na czyjejś? :szok: Po ukończeniu całej Encyklopedii przekonasz się że nie będzie lepszej bazy o pożytkach w sieci zebranej w całość i dostępnej od ręki na forum bez szukania na innych stronach - czy samo to nie przemawia za tym by mieć taką Encyklopedię - pozostawiam temat do dyskusji. Jeśli nie chcecie nie muszę tego wcale robić. :sad: :???:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cordovan pisze:
Nie przepisuję książek a jedynie opieram się na rożnych źródłach pisząc samemu, po drugie czemu nie mamy mieć swojej bazy pożytków? musimy opierać się na czyjejś? :szok: Po ukończeniu całej Encyklopedii przekonasz się że nie będzie lepszej bazy o pożytkach w sieci zebranej w całość i dostępnej od ręki na forum bez szukania na innych stronach - czy samo to nie przemawia za tym by mieć taką Encyklopedię - pozostawiam temat do dyskusji. Jeśli nie chcecie nie muszę tego wcale robić. :sad: :???:

Ale ja wcale tego nie neguję. Wręcz przeciwnie - pochwalam.
Tylko wiem ile na to trzeba poświecić czasu. Zebranie wszystkiego w jednym miejscu ma jakieś uzasadnienie.

Tytuł:

Bardzo dobry pomysł, zebrać jak najwięcej wiedzy z danej dziedziny w jednym miejscu, w tym przypadku z pszczelarstwa. Pomoże to w wyszukaniu interesującej informacji osobom ciekawych pszczelarstwa a ułomnym takim jak ja, tzn. mającym bardzo mglistą wiedzę o informatyce w tym i o internecie. Uważam że to Forum ( celowo napisałem dużą literą) tylko zyska, teraz jest już niedoścignione w porównaniu z innymi źródłami informacji o pszczelarstwie. Przykro mnie jest że nie będę mógł się przyczynić w dostatecznym stopniu do podniesienia poziomu wiedzy z dziedziny pszczelarstwa, gdyż sam niewiele wiem. Staram się jednak w miarę możliwości uzupełniać braki, dużo czytam, przedewszystkim to forum. Nawet streszczając informację zawartą w innych źródłach i umieszczając ją w tym miejscu, stanie się ona łatwiej dostępna dla szerokiego grona osób. Często poszukiwanie wiedzy pszczelarskiej jest skazane na niepowodzenie. Większość książek, pism i innych pozycji pszczelarskich a tym bardziej archiwalnych jest niedostępna dla przeciętnego pszczczelarza hobbysty. Wiedza ta zgromadzona przez dziadków, ojców, przechowywana na strychach w starej literaturze może być udostępniona szrokiemu gremium czytelników tego forum. Zgromadzenie wiedzy niezbędnej amatorowi pszczelarstwa w jednym miejscu jest bardzo pożyteczne. Pomimo że ktoś może zauważyć że to a to jest zamieszczone tu i tu, ale nie każdy jest w stanie sobie poradzić i dotrzeć do takiego żródła, szczególnie taka osoba ułomna jak ja. Informacje o pożytkach napewno przyczynią się do podniesienia poziomu wiedzy ogólno-pszczelarskiej.

Jerzy K.

Tytuł:
Cytuj:
Tylko wiem ile na to trzeba poświecić czasu. Zebranie wszystkiego w jednym miejscu ma jakieś uzasadnienie.

I jak Krzysztofie podoba Ci się zaczątek Encyklopedii? napisane 14 tematów w ciągu dnia nie siedząc nad tym non-stop oczywiście. Pomalutku, po kilka tematów dziennie a wiosną zobaczysz jak wielka będzie nasza Encyklopedia. ;-)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ule na jakich gospodaruję: Wlkp
Cordovan, bardzo fajny pomysł, ale nie rozumiem czemu tematy są zamknięte i nie można dopisać informacji o danej roślinie, tak jak to jest podobnie z rokiem w pasiece, tam są miesiące opisane przez specjaliste i kazdy moze dopisać coś ważnego. :jupi:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ule na jakich gospodaruję: Dadant
Pomysł z Encyklopedią pożytków jest świetny :brawo: tylko jeśli coś mógłbym zasugerować to fajnie by było aby przy każdym drzewie czy krzewie dodawać opis jak je rozmnażać , ze sztobrów czy z nasion jeśli z nasion to co z nimi robić ? Zalewać gorącą wodą , moczyć , stratyfikować , ile czasu to robić itp.
Tak samo z nasionami innych roślin extra byłoby wiedzieć kiedy je zbierać aby nam na przykład nie odleciały :bosie: (np. Trojeść amerykańska ) czy nie opsypały.

Tytuł:
adidar cały dział i tematy są celowo zamknięte by nie był to kolejny dział w którym zaczną padać pytania, rady, wklejanie linków, to ma być tylko i wyłącznie baza informacji. Napisałem wyżej że jeśli ktoś chce współtworzyć Encyklopedię proszę założyć temat o danej roślinie w dziale Pożytki, Baza pokarmowa i poprzez pw dać informacje iż taki temat się założyło, zostanie on podpięty pod właściwy w Encyklopedii tak samo jak ktoś chce napisać całkiem nowy temat o roślinie jakiej nie ma w Encyklopedii jeszcze. Jeśli pozostawiłbym możliwość pisania w tych działach Encyklopedii to można powiedzieć że powieliłbym dział Pożytki,Baza pokarmowa bo tam jak pamiętacie Daniel np. w działach o ziołach i drzewach zaczął pisać tematy, zobacz jakie inne jeszcze powstały oprócz jego z informacjami o danej roślinie, teraz tematy Daniela są wydzielone do Encyklopedii, proszę spojrzeć sobie jakie tematy zostały, chcesz to samo zrobić z Encyklopedią? to po co był by dział Pożytki, Baza pokarmowa wtedy? Dubel Encyklopedii? Ta jest i ma być tylko Bazą wiedzy, dyskutujemy, radzimy, pytamy w dziale Pożytki Baza pokarmowa. ;-)

cezarwedkarz wezmę to pod uwagę.

Tytuł:

A ja widziałbym to w formie ,,formularza" , tabeli do wypełnienia. Nazwa rośliny , obok nazwa łacińska , zdjęcia, krótka charakterystyka , występowanie , wydajność , okres kwitnienia , sposób rozmnażania , uwagi , linki itd itp.

Tytuł:
A zrobisz taką tabelę? nie mam nic przeciwko. ;-)

Tytuł:
Bardzo Mi się to podoba co Przemek robi
A muszę Wyjawić i przyznać ze oprócz informatyki to jest jeszcze roślino znawcą a zwłaszcza cytrusowych odmian
Encyklopedia Forum Pszczelarskiego " Ambrozja ' będzie Duża
Czym więcej zabierzemy się z pomocą przesyłając lub pisząc w' Dziale Pożytków '
tematów o rodzajach roślin/krzewów ,drzew lub sugerując ich nazwy tym szybciej powstanie
Powstanie Coś jeszcze ale na razie to Tajemnica :oczko: :rolf:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ule na jakich gospodaruję: wlkp.
BoCiAnK pisze:
...
Powstanie Coś jeszcze ale na razie to Tajemnica :oczko: :rolf:

A ja wiem, wiem ale ... nie powiem :)

Tytuł:

a ja wiem i powiem-lista TW bywających na forum :oczko: :D :D

Tytuł:
łupaszko nie trafiłeś.

Narazie nie będę mówił co powstanie, nie chce rzucać słów na wiatr. Jak będzie robota skończona sami ocenicie. :oczko:

Tytuł:
[center]Przypominam [/center]
Każdy Zarejestrowany Użytkownik Tego Forum Ma Własną Prywatny Galerię Albumową w którym Może wstawiać zdjęcia związane z Pszczelarstwem ( bez zatwierdzenia ) są one widoczne tylko dla zalogowanych . Po za tym jest tez Album Ogólny do którego można dodawać zdjęcia w odpowiednie kategorie zdjęcia te są widoczne dla wszystkich po moim lub Kolegi Przemka Zatwierdzeniu
[center]Zapraszam do uzupełniania swoich Galerii a także innych pozycji w albumach [/center]

Ikona Z Napisem Album jest widoczna obok ikony Zaloguj
lub >>> Tuu<<

Tytuł:
Mam pytanie do wszystkich forumowiczów - czemu się wszyscy wylogowują jak na forum zarejestruje się jakiś haker i w stopce swojej wstawia jakieś durne linki?, słuchajcie to niegroźne typy, którzy nie mogą się zalogować na forum, założyłem blokadę, jedynie rejestrują konta a ja z Bogdanem je wywalamy a ip banujemy. Rejestrować się mogą jak każdy ale nie zalogują się nigdy na forum i nikomu żadnej szkody na forum nie wyrządzą.

Tytuł:
czy to jest przyczyną tego że teraz za każdym razem muszę się logować na forum pomimo tego że zaznaczyłem okienko o logowaniu automatycznym...?

Tytuł:
MODERATOR
Awatar użytkownika

Ule na jakich gospodaruję: ,wielkopolski i 435x250
Miejscowość z jakiej piszesz: Czaszyn
tez mam taki problem ze zawsze musze sie logowac cos nietak?

henry

Tytuł:
Koledzy jeśli macie zmienne ip to niestety tak po wylogowaniu się z forum lub po zamknięciu strony przeglądarki musicie się logować ponownie, to zaznaczenie działa tylko i wyłącznie na czas jaki jesteście zalogowani tzn. że nie wyloguje was automatycznie pod waszą nieobecność przy komputerze. ;-)

Tytuł:
Zaden problem zmiencie sobie dostawcę , który bedzie oferował stałe ip he hehh bedziecie jak na tacy :szok:

Tytuł:
Cordowan mam zmienne IP i rozumiem że to takie dodatkowe zabezpieczenie od teraz...bo dotychczas nie musiałęm się logować po każdym wejściu ...

Tytuł:
Tak, nie włączałem tego bo uważałem za zbędne ale w ostatnie parę dni ponad 50 hakerów lub jednego po tyloma postaciami zbanowaliśmy. Dodatkowo jest zabezpieczenie w formie aktywacji konta osoby, która się zarejestrowała tzn. nikt nie jest w stanie się zalogować na forum z nowych użytkowników póki któryś z Adminów głównych nie aktywuje konta takiemu forumkowi. ;-)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 252 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]